Maria Băsescu, informații de ultima oră. Ce spune soția despre starea fostului președinte: ”Se simte ca…”

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu, care se spune că ar fi una precară. Fostul președinte al țării a ajuns de urgență la spital și, de atunci, nu s-a aflat nimic oficial despre acesta. Soția lui a intervenit astăzi și a clarificat situația.

Cum se simte Băsescu
Traian Băsescu s-ar simți foarte rău de câteva zile. Problemele de sănătate ar fi apărut după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut miercuri decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

Acesta a ajuns de urgență la o clinică privată din Bruxelles, după ce ar fi suferit un AVC și medicii din țară i-au recomandat să plece peste hotare. Niciun membru al familiei sau apropiat nu a intervenit să discute despre această situație, dar cert este că Băsescu a fost internat din cauza problemelor sale.

Ulterior, au apărut mai multe informații în contradictoriu despre starea de sănătate a fostului președinte al României, dar niciuna oficială. Soția fostului președinte al țării a decis să facă lumină în acest caz, pentru pune capăt bârfelor.

Băsescu ar fi rămas fără voce
Maria Băsescu este o prezență foarte discretă, căreia nu îi place să apară prea mult în public și la fel a procedat și acum, fără a da prea multe informații care să stârnească și mai mult curiozitatea celorlalți.

Soția fostului președinte al României a confirmat faptul că soțul ei este internat la o clinică din Bruxelles, lucru care deja era cunoscut. Cât despre starea lui, a precizat că se simte ca orice om care ajunge la spital, semn că are ceva probleme și mai are nevoie de îngrijiri medicale.

„În acest moment este încă la spital. Se simte ca la spital”, a declarat Maria Băsescu.