Ultimele cuvinte ale lui Andrei Draghici, sportivul care a murit in timpul meciului cu Rapid la doar 23 de ani

Tragedie in sportul din Romania. Poloistul Andrei Draghici si-a pierdut viata chiar in timpul meciului Rapid – Dinamo, care a avut loc in Bazinul Giulesti. Sportivului i s-a facut rau dintr-o data, iar medicii care au incercat sa-l resusciteze nu au reusit sa il salveze.

Andrei Drăghici, un tânăr jucător, în vârstă de 23 de ani, s-a stins din viață chiar în timpul derby-ului cu Dinamo, sub privirile neputincioase ale colegilor de echipă, adversarilor și a publicului din tribune.

Se pare că acestuia i s-a făcut rău în timpul meciului și a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale care supravegheau meciul. Minute în șir a fost resuscitat de medicii, însă eforturile lor de a-l ține în viață au fost în zadar. Tânărul dinamovist și-a dat ultima suflare și i-a fost declarat decesul.

La câteva ore după tragicul eveniment, CS Dinamo a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook. „Câinii roșii” au confirmat faptul că Drăghici nu avea nicio problemă de sănătate de care clubul să fi știut.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute. Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.

Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Potrivit informațiilor Digi Sport, după un atac la poarta Rapidului, jucătorii lui Dinamo au pornit spre apărare, timp în care Drăghici a rămas mai aproape de poarta adversarilor. În glumă, antrenorul giuleștenilor l-a întrebat ‘Ce faci? Ai rămas la ‘pomană?’.

Răspunsul sportivului a fost ‘Nu, îmi este rău’. Apoi s-a îndreptat spre marginea bazinului și a ieșit din acesta, după care și-ar fi pierdut conștiința.

În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat. La ora 14:00, dinamoviștii încă așteptau Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al lui Drăghici.