Astrologul Cristina Demetrescu, despre poziția României în război. Două zile critice în luna aprilie

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni despre conflictul care se desfășoară la granițele țării noastre și despre poziția României față de război. Ea este de părere că un rol foarte important îl au autoritățile care trebuie să gestioneze corect și atent imaginea României în acest peisaj marcat de război.

Previziuni despre război cu Cristina Demetrescu
Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3. Iată care este părerea astrologului despre acest război și posibila implicare a României. Cristina Demetrescu spune că România nu este în pericol.

Cu sau fără acest conflict sângeros, la nivel mondial, am fi suportat oricum niște modificări, susține astrologul, cu privire la surse, în special naturale, la raportarea noastră față de bani și la hrană. Vestea bună este că ne vom obișnui și vom reuși să face față unor noi ordini.

Dar războiul este o cauză, lucrurile astea s-ar fi întâmplat oricum. Și pentru că ne era greu să învățăm să producem singuri sau să învățăm să renunțăm la anumite lucruri, care sunt din ce în ce mai toxice pentru organism, acum reînvățăm să mâncăm sau să investim banii diferit, susține Cristina Demetrescu.

Astrologul vorbește despre o karmă în Scorpion care poate să aducă crize și la oamenii de rând, și să ne învețe să producem resurse și să ne bazăm pe ele, ca să nu mai depindem de alții.

Zile critice în luna aprilie 2022
Astrologul Cristina Demetrescu spune că în luna martie am avut trei zile critice: 23, 25 și urmează luni, 28 martie, iar în aprilie vom avea alte două zile critice, respectiv 4 și 8 aprilie, prin tranzitele planetelor.

4 și 8 aprilie sunt zile critice prin tranzitele planetelor, Marte în special, care este zeul războiului și care face tensiune cu Uranus, care iarăși guvernează tot ceea ce ține de această tehnologie nucleară, și sunt într-adevăr niște tensiuni care ne pot da niște fiori reci, spune astrologul.

Specialistul în Astrologie este de părere că acest război ne spală imaginea, ca țară, pentru că acum, cu această ocazie, oameni din toată lumea află cât de primitori și săritori sunt românii ca popor, care au ajutat și ajută în continuare refugiații ucrainieni. Pe de altă parte, Cristina Demetrescu a susținut că este foarte important modul în care politicienii români își joacă cărțile în această perioadă.