Adela Popescu, adevărul despre sarcină. Prezentatoarea a făcut anunțul: “Noi 3!”

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și are o viață minunată. Este activă și radiază de când a devenit mamă pentru a treia oară și se gândește deja și la a patra sarcină. După ce a postat un mesaj controversat, a spus adevărul despre un posibil nou membru al familiei.

Adela Popescu , despre al patrulea copil
Adela Popescu este o prezentatoare TV și o artistă foarte îndrăgită. Are o mulțime de fani, cu care păstrează legătura mereu și îi informează cu tot ce mai este nou în viața ei. De curând, aceasta a postat o fotografie care a pus pe jar toată comunitatea ei din mediul online.

Artista i-a făcut pe cei de acasă să creadă că este din nou însărcinată, după ce a publicat o fotografie cu soțul ei, însoțită de un mesaj amuzant dar, totodată, controversat. Aceasta le-a cerut internauților să găsească intrusul din fotografie, după ce a precizat că ar fi trei, deși în poză apăreau doar ea și Radu.

Fanii au fost puși pe jar și au bombardat-o pe vedetă cu mesaje, motiv pentru care ea a ținut să clarifice situația. Prezentatoarea a precizat că nu se pune problema acum despre o altă sarcină, ci era vorba doar despre un coș care îi apăruse pe față într-un moment nepotrivit.

 

Adela Popescu se simte bătrână
Adela Popescu a recunoscut, pe rețelele sociale, că nu se mai simte la fel de tânără. S-a privit în oglindă și a văzut ca fața ei nu mai arată ca odinioară, că semnele trecerii timpului au început să își pună amprenta și că stresul își spune cuvântul, motiv pentru care a mers la cosmetică.

„Acum 7 zile m-am uitat în oglindă și zic: ‘Sunt bătrână!’. Nu știu, am avut așa o chestie ciudată, m-am uitat în oglindă, mi s-a părut că sunt bătrână. Sigur, este și o chestiune de percepție, sunt și 8 luni de nesomn, mai mult sau mai puțin, plus toată perioada asta stresantă, care se reflectă în tot felul de lucruri.”, mărturisea vedeta.

Prezentatoarea a fost plăcut surprinsă să audă că fetele de la machiaj chiar o apreciază. Părerea ei a fost combătută după ce cosmeticiana i-a spus că tenul ei chiar arată bine și nu are de ce să se îngrijoreze.