Horoscop Camelia Pătrășcanu: impactul planetei Mercur se resimte din 6 martie până pe 15 aprilie 2022

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, pentru Canal 33, horoscop special despre impactul planetei Mercur în zodia Vărsător. Iată cum vor resimți toate zodiile această mișcare, din 6 martie, până pe 15 aprilie 2022.

♈ BERBEC
Acest tranzit aduce temeri în legătură cu posibilitatea de a-și exercita munca și de a câștiga bani. Vor fi presați și vor face anumite schimbări legate de activitate lor, poate chiar făcând sacrificii financiare. După 15 aprilie, vor veni ajutoare în acest sens și e recomandat să se relaxeze, pentru a putea găsi oportunitățile.

♉ TAUR
Vor lua anumite alegeri și schimbări legate de muncă și responsabilități. Poate vor renunța la anumite avantaje sau la prestigiu, pentru a-și asigura liniștea din acest punct de vedere. Taurii vor mai multă independență și autonomie. Această schimbare poate aduce un conflict cu șefii, dar eliberare pentru acești nativi.

♊ GEMENI
Se pot teme Gemenii pentru sănătatea lor și pentru confortul lor de bază. Astrologul anunță că harta acestor nativi este destul de complicată, astfel că este necesar să își urmeze inima și instinctele pentru a ieși din situațiile neplăcute în care vor fi puși de mișcarea lui Marte în Vărsător. Poate va fi nevoie chiar de o decizie radicală, dar care va avea rezultate bune!

♋ RAC
Este o zodie destul de zdruncinată, așa că va primi ajutor printr-o schimbare mari de traiectorie, ce ar putea fi o mutare din casă, sau chiar din oraș. Această decizie va fi legată de partenerul de viață, după ce se va asigura că are sprijinul acestuia pentru viitor.

♌ LEU
Marte în Vărsător vizează zona imaginii publice a Leilor. E posibil să fie nevoiți să renunțe la un parteneriat sau o colaborare, iar imaginea lor va avea de suferit. E posibil și un conflict cu o persoană cu autoritate din viața lor.

♍ FECIOARĂ
Apar schimbări pe plan profesional, trebuie să se adapteze din mers la acestea. Poate vor avea nevoia de mai multă comunicare cu superiorii, să poarte un dialog. Aceste probleme vor fi legate și de birocrație și acte, dacă au ceva de rezolvat, ar fi bine să amâne pentru 15 aprilie. Din această dată, Marte intră în Pești, iar zodia fecioară e avantajată, chiar protejată de astre.

♎ BALANȚĂ
Marte în Vărsător aduce o mare nevoie de libertate și de autonomie. Este o zodie care are nevoie să simtă că situațiile în care e pusă trece prin sufletul ei și nu e condiționată de exterior. Nativii Balanță vor fi puțini cooperanți în parteneriate și relații sociale. Din data de 15 aprilie 2022, vor culege roade ale schimbărilor pe care le fac acum.

♏ SCORPION
Există griji legate de proprietăți, de casă. De această dată, vor avea nevoie de sprijin din exterior pentru a lua anumite decizii în acest sens. Se vor sfătui cu partenerul și cu familia, dar vor fi destul de crispați și rigizi.

♐ SĂGETĂTOR
Apar gânduri pentru a face o schimbare geografică, fie vorba de o călătorie sau poate chiar despre o mutare. În prima jumătate a lunii aprilie poate aduce chiar și renunțări la aspecte ce țin de stilul de viață.

♑ CAPRICORN
Caută noi metode pentru a câștiga bani și pot dezvolta anumite activități secundare pentru o sursă în plus de venit. Sunt dornici să fie mai adaptabili, așa că doresc mai multă libertate. Apar anumite griji pentru copii sau, cei ce nu au copii, se preocupă de proiecte de suflet. Soluții și idei inspirate apar după 15 aprilie.

♒ VĂRSĂTOR
Au tendința de a se ambala prea mult, în evenimentele pe care le trăiesc. Sunt curajoși și vor să se implice în diverse acțiuni, dar asta poate atrage neplăceri acasă.

♓ PEȘTI
Peștii vor deveni introspectivi, se vor detașa de anumite situații și contexte. Vor fi mult pe gânduri, vor dori să petreacă timp în singurătate. Nu e recomandat să plece în călătorii.