Camelia Pătrășcanu, despre conjuncția Marte-Venus în Vărsător. Surprize colosale până pe 6 aprilie 2022

La data de 11 martie are loc conjucția Marte-Venus în zodia Vărsător, unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale anului. Au loc schimbări importante, care influențează zodiile până la 6 aprilie. În tot acest interval, zodiile vor avea parte de multe surprize.

Zodia Berbec
Berbecii ajung la concluzia că nu trebuie să aibă așteptări prea mari în ceea ce privește viitorul, pentru că nu toate lucrurile vor merge conform planului. Ei vor ce alții nu vor, văd lucrurile în alt mod, iar asta nu le aduce beneficii.

Zodia Taur
Este o perioadă în care trebuie să iei decizii importante în ceea ce privește cariera, drumul pe care trebuie să mergi. Ți-ai asumat responsabilități mult prea mari, pe care acum nu le mai vrei și nu știi cum să scapi de ele.

Zodia Gemeni
Gemenii reușesc să treacă peste o perioadă dificilă din viața lor. Scapă de neîncredere, de teamă și confuzie. Își dau seama că au pierdut din cauza unor convingeri greșite, pe care au reușit să le dea uitării.

Zodia Rac
Este o perioadă în care viitorul depinde de alții. V-ați săturat să vă ghideze alții, motiv pentru care sunteți dispuși să renunțați la beneficii doar de dragul de a fi stăpân pe propriile alegeri. Nu vă deranjează să aveți parteneri, dar vă interesează propriile reușite.

Zodia Leu
Se anunță un viitor care vă scoate în evidență poziția voastră în societate, imaginea pe care o aveți. Trebuie să vedeți dacă anumite roluri și poziții vi se îndeplinesc, aveți grijă să nu cădeți în capcana flatării celorlalți.

Zodia Fecioară
Fecioarele au parte de schimbări importante la locul de muncă, de care aveau nevoie. Plantele se aliniază în zona muncii pentru Fecioară, așa că cei curioși vor gândi pentru ele parteneriate interesante.

Zodia Balanță
Perioada aduce Balanțelor ajustarea planurilor. Deocamdată nu le puteți pune în aplicare, dar important este să dezvoltați ceva activități în acest sens, măcar să conturați ceva.

Zodia Scorpion
Pentru Scorpioni, cea mai importantă este siguranța căminului. Discută mult cu apropiații, dar mai ales cu partenerul de viață. Dacă ei văd niște soluții și ceilalți văd altele, ar trebuie să se grăbească și să le pună pe ale lor în aplicare, să demonstreze ce pot.

Zodia Săgetător
Săgetătorii analizează bine viitorul lor și sunt foarte concentrați pe ce au de făcut. Este bine să își folosească vechile cunoștințe, abilități, care îi vor ajuta să ia decizii importante. Conțin în ei valori care duc la un viitor interesant.

Zodia Capricorn
În cazul Capricornilor, principala lor preocupare este în plan financiar. Sunt tentați să înceapă un proiect nou, se gândesc serios să facă ceva, dar singura problemă este că nu dispun de banii necesari.

Zodia Vărsător
Vărsătorii nu vor să fie stresați în această perioadă, nu suportă să primească ordine. Vor clipe de liniște, în care să analizeze ce au de făcut și așteaptă momentul oportun în care să acționeze.

Zodia Pești
Peștii își propun să își asculte inima, sufletul la ce se întâmplă în jur și să nu se mai streseze. E important să țină cont de vocea interioară care este foarte puternică în această perioadă și devin mai nepăsători, pentru că tot ce contează pentru ei este ceea ce simt.