O tanara din Ucraina a spus ce primesc ucrainencele in adaposturile de refugiati din Romania

O tanara din Ucraina care a ajuns intr-un adapost de refugiati din Romania, le-a aratat internautilor cum arata locul in care se afla, dar si ce primesc cei care sunt aici.

Valerie, tanara ucraineana s-a adapostit la Galati si s-a filmat intr-o sala de sport, acolo unde refugiatii din Ucraina au primit tot ce le trebuie.

„Ce primesc ucrainenii intr-un adapost romanesc”
Valerie a aratat in clipurile video ceea ce primesc refugiatii ucraineni intr-un adapost din Romania. Tanara a postat doua videoclipuri pe platforma de socializare.

In primul video, a aratat numeroasele paturi care se afla in interiorul salii de sport de la Galati, acolo unde a fost improvizat adapostul pentru refugiati.

In cel de-al doilea video, tanara le-a aratat utilizatorilor de pe TikTok ce primesc refugiatii pe timpul sederii in locul respectiv.

Tanara a spus ca refugiatii nu duc lipsa de nimic si a multumit romanilor pentru conditiile oferite.

„Ce primesc ucrainenii intr-un adapost romanesc. Multe paturi, mancare, apa, haine, produse de ingrijire personala, concert pentru Ziua Femeii, cadouri pentru Ziua Femeii, loc de joaca, loc pentru arta”, a spus pe TikTok , tanara din Ucraina, ajunsa la Galati.