Marcel Pavel nu mai scapă de probleme. Artistul simte că cedează: „Nu-mi revin!”

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, care se bucură de mare succes în plan profesional. Este un artist iubit, cu o mare recunoaștere, cu o familie frumoasă, dar se pare că viața lui nu este deloc roz. Ultimul an a fost un calvar pentru el și simte că lucrurile nu vor mai reveni la normal curând.

Marcel Pavel, lovitură după lovitură
Anul 2021 a fost unul greu pentru Marcel Pavel, mai ales de când pandemia a început să lovească puternic și la noi în țară. Celebrul artist a fost foarte afectat de acest virus, cu care și el s-a infectat și care i-a provocat o mulțime de probleme. Boala a fost una grea, a rămas cu sechele și vindecarea a fost anevoioasă.

A trecut, însă, și de acest capitol, dar pandemia a continuat să îl afecteze. Restricțiile din țară nu l-au ocolit nici pe el, așa cum nu a scăpat niciun artist. A lipsit mult timp de pe scenă, a încercat să se reprofileze, dar nimic nu a reușit.

Când au repornit spectacolele, a stat mai mult plecat, departe de familie, iar asta l-a durut. Se simțea confuz, străin în propria lui casă și nu a scăpat nici acum de acest sentiment. A lansat acum o nouă piesă, cu care speră că va da lovitura și îi va face pe oameni să se simtă bine.

„Eu plecam în străinătate, în turnee, iar când mă întorceam acasă, aveam impresia că am picat într-o văgăună. Și acum trăiesc cu același sentiment! Sper ca noua mea piesă să creeze bună dispoziție și melancolie”, a declarat Marcel Pavel, conform Fanatik.

Marcel Pavel, răpus de durere după pierderea celor dragi
Marcel Pavel este un familist convins, care se bucură de orice clipă petrecută alături de cei dragi. Ce mai mare lovitură pe care a primit-o de la viață a fost moartea mamei sale, pe care a iubit-o mult și cu care a avut o relație specială mereu. Aceasta suferea de diabet și boala a învins.

Cum nu era suficient, și-a mai pierdut și soacra, cu care se înțelegea la fel de bine. Marele artist și-a pierdut și cățelul, care făcea parte din familie și pe care l-a iubit enorm. Toate acestea au făcut ca anul lui Marcel Pavel să fie unul extrem de neplăcut.

„Mie mi-a murit atât mama, cât și soacra. Toată povestea asta m-a terminat… La toate, de parcă nu era destul, s-a adăugat și moartea cățelului meu, pe care l-am iubit. A fost un an groaznic, fatal pentru sufletul meu. Și nu-mi revin”, a declarat Marcel Pavel.