Luna Plină în Fecioară de la 18 Martie. Cum ne schimbă viața acest eveniment important

La data de 18 Martie, Luna Plină se ridică în semnul practic al Fecioarei. Este unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale acestei primăveri, care ne încarcă de energii pozitive și ne ajută să punem în balanță toate gândurile și să ne echilibrăm. Vezi cum va fi influențată fiecare zodie de această mișcare.

Zodia Berbec
Luna Plină îți va aduce spor în muncă și idei minunate în ceea ce privește proiectele în carieră. Ești mult mai concentrat pe lucrurile pe care le ai de făcut și ai impresia că totul merge după placul tău de când ești mai implicat.

Zodia Taur
Nativii Taur vor privi lucrurile cu mai mult optimism și speranță. Simt nevoia să ia o pauză de la tot, să se concentreze pe nevoile lor, pe sufletul lor, să nu se mai streseze din nimic, pentru că mai importantă este liniștea lor.

Zodia Gemeni
Gemenii sunt tot mai atenți la nevoile familiei lor și preferă să petreacă mai mult timp cu aceștia de acum. Sunt romantici și au poftă de aventură, iar cei singuri pot întâlni pe cineva la finalul acestei luni, gratie evenimentului de la 18 Martie, Luna Plină în Fecioară.

Zodia Rac
Vei învăța că nu decât tu contezi, ci și persoanele din jurul tău. Fii mai atent la trăirile lor, ține cont de ele. Nu călca peste sentimentele celorlalţi, iar dacă simţi că ai făcut pe cineva să sufere, cere-i scuze și ajungeți la o înțelegere.

Zodia Leu
În ultimul timp ți-ai neglijat complet aspectul fizic, dar și sănătatea. Stilul de viață nesănătos te face să te simți bine doar pentru moment, mai apoi tot tu te vei confrunta cu urmările.

Zodia Fecioară
Folosește energia acestei Luni Pline pentru a renunța la lucrurile inutile din viața ta. Fă loc noutăților să între în viața ta, unor persoane importante, care vor scrie istorie în perioada următoare și te vor face să te simți special.

Zodia Balanță
Bugetul tău nu arată deloc prea bine, lucru ce te stresează foarte mult. Ai suferit pierderi financiare majore în ultimul timp, dar a venit momentul să faci lucrurile să meargă în favoarea ta, să pui deoparte bani pentru zile negre.

Zodia Scorpion
Scorpionii strălucesc și excelează din toate punctele de vedere. Stresul a trecut și ce este mai bun vine de acum pentru ei. Lasă-te ghidat de instincte, ascultă-ți inima și scapă de orice grijă care te apasă.

Zodia Capricorn
Chiar dacă îți place să fii înconjurat de mulți oameni și să fii popular în gașca ta de prieteni, acum îți dorești să fii mai mult singur, să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut cu adevărat.

Zodia Vărsător
Ai avut parte de zile grele, ai fost pus la încercare greu și ai suferit mult în ultima perioadă. Acum este timpul să faci un pas în față și să le arăți tuturor de ce ești capabil, să demonstrezi că poți mai mult decât credeau ei.

Zodia Pești
Energia Lunii Pline te va trezi la realitate și te va face să părăsești pentru ceva vreme lumea ta fantezistă. Fii o persoană asumată, nu mai da vina pe ceilalți pentru ce se petrece în viața ta.