De ce nu a părăsit țara președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Cei doi copii ai săi au legătură cu decizia luată de liderul de la Kiev

De ce nu a părăsit țara președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Liderul ucrainean continuă să transmită că este alături de poporul său și că se află în Kiev, în ciuda tuturor zvonurilor că acesta ar fi plecat din Ucraina încă de la începutul războiului. Zelenski a declarat într-un interviu de ce nu a părăsit Ucraina și ce legătura au cei doi copii ai lui cu decizia sa.

De ce nu a părăsit țara președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Cei doi copii ai săi au legătură cu decizia luată de liderul de la Kiev
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a devenit, cel mai probabil, unul dintre cei mai populari și admirați lideri din întreaga lume. Odată cu izbucnirea războiului în Ucraina, întreaga lume l-a putut urmări pe Zelenski încurajându-și poporul să lupte împotriva rușilor. De asemenea, Volodimir Zelenski continuă să fie activ pe rețelele de socializare și să îi țină la curent pe cetățenii săi, și nu numai.

În ultimele zile s-a zvonit că acesta ar fi plecat de mult timo din Ucraina, dar Zelenski a arătat lumii prin intermediul unei filmări postate în social media că se află la Kiev și luptă alături de poporul său. Într-un interviu pentru Bild, Zelenski a fost întrebat de ce nu a părăsit, de fapt, Ucraina, având în vedere că inamicii vor să îl ucidă. Președintele ucrainean a spus că el și întreaga sa familie se află în Ucraina, mărturisind că cei doi copii ai săi l-au sfătuit să nu părăsească țara. „Ei (n.r. copiii, familia) sunt mândri de mine. Sunt mândri că suntem ucraineni. Ei înțeleg că aș fi putut deja scăpa sau să fiu undeva în siguranță. Dar mă înțeleg și susțin decizia mea. Pentru că aceasta este o decizie pentru țara noastră.Ei vor ca Kievul nostru să fie puternic.„, a spus Zelenski.

De asemenea, liderul de la Kiev a subliniat că ucrainenii nu se vor da bătuți în fața Rusiei. Acesta a menționat că Ucraina va lupta până la capăt și a garantat că nu va ceda în fața Rusiei. „Cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla, s-a întâmplat deja. Avem un război, Rusia împotriva Ucrainei. Au murit deja atât de mulți oameni.Țara este distrusă. Ce se poate întâmpla și mai rău cu oamenii care și-au pierdut copiii? Dar credem în viitor. Nu ne vom da bătuţi, nu ne vom vinde pământul!„, a adăugat Zelenski, potrivit sursei citate.


Zelenski vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin
Volodimir Zelenski a cerut o întâlnire față în față cu președintele rus, Vladimir Putin. Liderul de la Kiev este dispus să facă compromisuri pentru a-și salva tara, dar își dorește ca Putin să accepte să se vadă cu el.

„Pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele. Și cealaltă parte trebuie să fie dispusă la compromisuri.Înțeleg că, fiind ființe umane, ne facem mereu griji pentru propria noastră viață. Cu toate acestea, trebuie să punem pe primul loc ajutorul umanitar. Dacă aș fi vrut, aș fi putut să fug și să fiu în siguranță până acum. Dar sunt prea mândru că sunt ucrainean. Și eu, dar și familia mea. Oamenii își fac griji pentru mine, dar simt că inimile lor sunt alături de mine”, a transmis Zelenski.