Lidia Fecioru, previziuni despre România în 2022: “Mă ia groaza”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a făcut previziuni astrologice importante despre țara noastră în 2022, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Aceasta a dezvăluit că România va fi afectată din punct de vedere energetic și economic, dar a vorbit și despre șansele ca războiul să ajungă pe teritoriul țării noastre.

Lidia Fecioru: va veni o perioadă a supraviețuirii
Invitată în emisiunea În Oglindă, a lui Mihai Ghiță, Lidia Fecioru a vorbit despre aceste vremuri grele, marcate de război chiar la granițele țării noastre și a spus cum va fi afectată România în acest context. Bioenergoterapeutul a precizat că țara noastră nu va fi implicată în război, dar că va avea de suferit din punct de vedere economic.

Nu vom avea război, dar vom duce o luptă a supraviețurii, spune Lidia Fecioru. Iată care au fost cuvintele celebrului bioenergoterapeut:

Pe mine mă ia groaza de anul ăsta dacă te interesează. Mă dezamăgesc de la o zi la alta, că viața noastră devine destul de complicată, că haosul care a apărut în lume…e ca și cum ai avea un lighean mare, plin cu piftie și se clatină cum se clatină piftia aia, mai moale așa. (…) O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile…nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea, a spus Lidia Fecioru în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Lidia Fecioru: doi ani ne va fi greu
Specialistul în bioenergie a spus că doi ani ne va fi greu, iar abia după vom începe să reușim să reechilibrăm lucrurile. Până atunci, însă, va fi haos din punct de vedere energetic și economic în general, a mai precizat Lidia Fecioru.

Ea a dezvăluit că mulți oameni o întreabă de ce nu pleacă din țară și că nu a luat în calcul această variantă pentru că îi place România. Lidia Fecioru este convinsă că țara este minunată, iar dacă vrem o schimbare, noi oamenii trebuie să ne schimbăm, pentru ca lucrurile să meargă mai bine.