Mihai Morar va fi din nou tată! El și soția lui așteaptă cel de-al patrulea copil

Mihai Morar a anunțat recent că va fi din nou tată, el și soția sa așteptând venirea pe lume al celui de-al patrulea copil. În plus, în viața îndrăgitului om de radio și televiziune au avut loc mai multe schimbări în ultima perioadă. Facem precizarea că Mihai Morar și Gabriela au trei fiice, gemenele Mara și Cezara, născute în 2008, și Roua, care a venit pe lume în 2019.

Mihai Morar este împlinit atât în plan profesional, având o carieră frumoasă în televiziune și radion, dar și în plan personal. Vedeta, care se bucură și de succes în afaceri, are o frumoasă familie, fiind căsătorit cu Gabriela de aproape 14 ani. Cei doi au împreună trei fiice, Mara, Cezara și Roua, iar în curând familia li se va mări cu încă un membru.

Mihai Morar va fi din nou tată
Recent, omul de radio și televiziune Mihai Morar a făcut marele anunț, mărturisind că urmează să vină pe lume cel de-al patrulea copil al său. Cu ocazia unui interviu, vedeta a mărturisit că este în culmea fericirii, deoarece este în așteptarea celui de-al patrulea copil. Totodată, Mihai Morar a mai precizat că are o carieră în plină ascensiune și că plănuiește să se întoarcă în televiziune.

„Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune, unde voi prezenta o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla în momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmpla după”, a precizat Mihai Morar.

Nu în ultimul rând, Mihai Morar s-a destăinuit și despre cum s-a descurcat în pandemie. În primul rând, începând cu mai bine de doi ani în urmă, vedeta a slăbit considerabil, scăpând de mai multe kilograme nedorite. În plus, și-a deschis o cafenea în centrul Bucureștiului dar și-a făcut și podcast.

„Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune. Dar știi în ce măsor? În feedback”, spune cu satisfacție Mihai Morar.

A renunțat la emisiunea „Răi da buni”
Mihai Morar a prezentat vreme de mai mulți ani emisiunea „Răi da buni”, la Antena Stars. De-a lungul timpului, moderatorul tv a avut diferite colege, asistente, ultima fiind Elena Marin, dansatoarea care a participat la celebra emisiune de supraviețuire care acum este difuzată la Pro TV. Însă, cu doi ani în urmă, au avut loc schimbări la Antena Stars, iar din aprilie 2020, emisiunea lui a fost scoasă din grilă, în contextul pandemiei de coronavirus.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo”, a spus vedeta în podcastul „Aproximativ discuții”.

În altă ordine de idei, Mihai Morar este deja tată, având trei fiice, iar în curând va veni pe lume cel de-al patrulea său copil.