Dorian Popa, pregătit să meargă pe front! “Îmi dați un AK-47 și mă duc să lupt”

În caz de război, Dorian Popa nu ar zice “Nu” dacă este chemat în armată. Renumitul vlogger s-a declarat pregătit de luptă și este gata să-și apere pâmântul și pe cei dragi.

Pe fondul conflictelor militare ce au loc la granița României, Dorian Popa s-a arătat dispus să se înroleze în armată ca să-și apere patria, la nevoie.

Mai mult decât atât, celebrul vlogger a subliniat faptul că nu o să „dea bir cu fugiții” în scenariul în care România o să fie implicată într-un eventual conflict militar. Cântărețul a spus că e pregătit să rămână “pe baricade” pentru a-și apăra țara.

Dorian Popa, pregătit să meargă pe front!

„În caz de război, mie să îmi dați muniție, arme și cască și merg să lupt. Eu nu o să fug. Sunt patriot până la capăt. Nu acuz pe nimeni care fuge de luptă, dar eu nu voi pleca. O să stau aici până la bun sfârșit. Aici m-am născut, aici mi-am făcut o carieră, aici am investit milioane, nu o să fug. O să stau să îmi apăr pământul. Sunt pregătit să lupt în caz de e nevoie. Eu am arme, dar dacă vin ăștia cu rachete n-am ce face că sunt arme de airsoft. Mie să îmi dați un Kalashnikov, un AK-47 și mă duc să lupt. Ce n-am spus până acum, este că sunt un țințaș foarte bun. Am participat la mai multe trageri, în poligon„, a declarat Dorian Popa, potrivit Substanțial.ro