Viorel Lis, operat de urgență. Fostul edil a suferit un preinfarct

Viorel Lis trece prin clipe de groază în acest moment. Fostul edil al Capitalei avea deja mai multe probleme de sănătate, dar de data aceasta, situația este cu adevărat gravă. Soțul Oanei Lis a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un infarct miocardic; a avut nevoie chiar de operație, iar starea lui este una gravă.

Viorel Lis a ajuns la spital
Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a ajuns de urgență la spital în această dimineață. Acesta s-a simțit foarte rău și, din primele informații ale apropiaților, se pare că a suferit un infarct. Celebrul edil a ajuns în stare gravă la spital și a fost pus direct pe masa de operație.

Starea lui Lis este una extrem de gravă și medicii sunt foarte rezervați, având în vedere că are mai multe probleme de sănătate și în ultima vreme nu i-a fost deloc bine. Medicii i-au implantat un stent după intervenție și așteaptă să vadă cum evoluează lucrurile.

Soția lui îi este acum alături și speră că acesta va reuși să treacă și peste această încercare grea.

Oana Lis a făcut anunțul pe Facebook
Bună, dragii mei! Din păcate, știți cum e la noi, de la bal la spital…Deci, azi, pe fondul diabetului, această boală perversă care te mănâncă pe interior…si a altor chestii…Vio a facut un preinfarct azi. Azi i s-a pus un stent si acum e la terapie intensivă . Multumesc super-medicilor de la Spitalul Floreasca ca l-au stabilizat si operat foarte repede și sper din tot sufletul sa evolueze bine situația lui in continuare. Imi pare rău că nu pot fi acum alături de el fizic dar el cred ca știe cât de mult îl iubesc și că îl aștept acasica…🥰 Asa ca fac apel iar la energia voastră bună, sa ne rugăm ptr el sa fie bine in continuare si sa treacă si peste acest impas al vieții. Doamne ajută!🙏

Viorel Lis are probleme grave de sănătate
Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate, apărute odată cu vârsta înaintată. Soția lui este cea care îl sprijină mereu și nu îl lasă deloc singur, pentru că nu se mai descurcă deloc fără ajutor. Nu poate ajunge singur nici până la baie și se lovește mereu sau are accidente atunci când nu este supravegheat.

Luna trecută, acesta a ajuns la spital de urgență după ce a suferit un accident casnic. Din cauza faptului că îi era frig, a lovit caloriferul și s-a ars grav. A avut nevoie de îngrijiri medicale o bună perioadă de timp și tot Oana a fost cea care l-a sprijinit.

„Am probleme de sănătate… cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape”, a mărturisit Viorel Lis.