Cum arată familia lui Volodimir Zelenski

Cu mai bine de patru ani în urmă, Volodimir Zelenski era unul dintre cei mai populari comedianți TV. Acum, el este președintele Ucrainei și conduce țara în vremuri grele, după ce războiul cu Rusia a început. Alături îi stă Olena Zelenska, femeia alături de care și-a construit o familie. Iată cine este soția lui Volodimir Zelenski și cum arată cei doi copii ai lor.

Zelenski, în vârstă de 44 de ani, a câștigat alegerile prezidențiale în 2019.

Cine este Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski
Olena Zelenska s-a născut în Kryvyi Rih, pe 16 februarie 1978. Ea și viitorul ei soț, care acum este președintele Ucrainei, erau colegi de școală, dar nu se cunoșteau.

Volodimir Zelenski a povestit că îi cunoștea pe mulți dintre colegii ei de clasă, dar nu și pe Olena. Ei s-au întâlnit mult mai târziu, când femeia era studentă și președintele Ucrainei studia dreptul la Institutul Economic Kryvyi Rih.

Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski este un arhitect și scenarist, iar în prezent și Prima Doamnă a Ucrainei.

Olena Zelenska este absolventă a Universității Naționale Kryvyi Rih și este licențiată în inginerie civilă. Ea nu a lucrat foarte mult cu inginerie civilă și arhitectură, dar cariera ei de scenaristă a fost foarte productivă.

Olena Zelenska și Volodimir Zelenski s-au căsătorit în 2003 și au împreună doi copii: Aleksandra Zelenskaya și Kiril Zelenskiy.