Imagini șocante cu un soldat rus captivat de ucraineni. Tânărul a izbucnit în lacrimi

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă și situația este tot mai dificilă. Pierderile suferite de ambele tabere sunt mari și multe vieți au fost luate în această luptă. Ucrainenii fac tot ce pot pentru a ține piept atacurilor și capturează tot ce prind, iar de data aceasta au prins un tânăr militar.

Dima, soldatul rus care a izbucnit în lacrimi
Lupta dintre ucraineni și ruși este tot mai strânsă și, chiar dacă nimeni nu se aștepta la o lovitură de asemenea amploare, se pare că războiul nu se mai termină. O mulțime de oameni și-au pierdut viața, mulți dintre ei au rămas fără locuințe, iar alții se ascund pe la metrou și așteaptă o minune care să oprească războiul

Ucrainenii au fost cei care au provocat mai multe pagube în rândul armatei și care fac tot ce pot pentru a-și apăra ținutul. Generalul-maior ucrainean Boris Kremenetski a declarat reporterilor de la Washington că Ucraina a capturat aproximativ 200 de soldați ruși care erau “prost echipați”, majoritatea cu vârste fragede, de aproximativ 20 de ani.

“Am capturat în jur de 200 de soldați ruși, unii dintre ei în vârstă de 19 ani, deloc antrenați, prost echipați. Îi tratăm conform Convenției de la Geneva, conform dreptului umanitar internațional”, a declarat Kremenetski, oficial al Ambasadei Ucrainei în SUA.

Militarii ruși sunt disperați
Printre cei capturați se numără și Dima, un tânăr militar care nu știa unde a fost trimis de către comandantul său. Imaginile cu dialogul dintre el și armata ucraineană au fost făcute publice, iar din acestea se poate observa că băiatul a izbucnit în lacrimi și cu greu și-a mai găsit cuvintele.

Băiatul răspunde cu ochii în lacrimi la întrebărilor primite din partea armatei ucrainene și dezvăluie numele celui care l-a trimis pe teritoriul Ucrainei, dar și faptul că, atunci când a plecat din Rusia, nu știa că merge la război, ci a fost obligat să lase familia în urmă și să meargă la luptă.

– Uită-te aici cu faţa

– Unitatea Mitralieră

– Mai tare

– Unitatea Mitralieră 25

– Unde?

– Sevastopol

– Cum te numeşti?

– Dima

– Numele întreg

– Ivanov Dmitry Alekseevich

– Ce faci aici?

– Am fost trimis

– De cine?

– De comandanţi

– Care e numele întreg al comandantului?

– Grinko Dmitry Anatolievich