Imagini emoționante cu doi copilași din Ucraina care au trecut granița, de mână cu o străină. Și-au revăzut mama cu ochii în lacrimi

Războiul din Ucraina a strârnit panică și îngrijoare în rândul oamenilor. Locuitorii vor să se salveze, iar doi copilași au trecut granița de mână cu o femeie necunoscută. Imagini emoționante cu momentul în care și-au revăzut mama.

Nataliya Ableyeva, o femeie din Ucraina, aștepta la punctul de trecere spre Ungaria, în încercarea disperată de a fugi de război. Aceasta a întâlnit un bărbat de 38 de ani, disperat de a-și salva cei doi copilași. Tatăl micuțului are interzit să părăsească țara din cauza măsurilor luate pe fondul războiului.

Imagini emoționante cu doi copilași din Ucraina care au trecut granița și și-au revăzut mama
„Tatăl lor mi i-a dat, pur şi simplu. A avut încredere în mine, mi-a lăsat şi paşapoartele celor mici ca să-i trec graniţa”, a mărturisit Abelyeva, femeia care i-a salvat pe cei doi copilași.

Femeia a acceptat să-i scoată pe cei doi micuți din țară și a notat numărul de telefon a celei care le-a dat viață. Mama copilașilor se afla în Italia în momentul în care Ucraina a fost invadată de ruși și a pornit în salavarea celor mici. La graniță, revederea a fost emoționantă.

Mama copilașilor nu a uitat să-i mulțumească femeii
Anna Semyuk, în vârstă de 33 de ani, și-a îmbrățișat emoționată fiica și fiul minute în șir, după ce micuții au așteptat-o pe o bancă. Femeia nu a uitat să-i mulțumească celei ce i-a salvat copilașii.

Cele două femei s-au îmbrățișat în semn de mulțumire, cu ochii în lacrimi. Situația din Ucraina afectează pe toată lumea, iar oamenii speră că războiul se va termina cât mai repede.