Smiley a mărturisit de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol

Multă lume se întreabă de ce Smiley și Gina Pistol nu se căsătoresc. Formează împreună un cuplu foarte reușit și au o fetiță minunată care pare că i-a unit și mai mult în ultima perioadă. Cu toate acestea, cei doi nu par să dea semne că ar dori un mariaj.

De ce nu se căsătoresc Smiley și iubita sa Gina Pistol
Se pare că în momentul de față artistul nu simte nevoia să oficializeze relația sa cu frumoasa prezentatoare Gina Pistol. Recent el a făcut mărturisiri cu privire la acest aspect, întrebat fiind în mod direct de un reporter. El a precizat că mariajul reprezintă doar o formalitate pentru ei și nu îl consideră o prioritate, mai laes că acum sunt foarte concentrați pe creșterea micuței Josephine.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a mărturisit Smiley în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gina Pistol a mărturisit și ea de mai multe ori că nu se vede mireasă, deși a făcut o mulțime de pictoriale în rochii albe. Totodată, ea susține că nu crede ăn taina căsătoriei, ci se mulțumește cu dragostea partenerului ei și cu relația deosebită de iubire pe care o trăiește în prezent.

Totuși, Gina Pistol nu exclude varianta unui mariaj, însă atunci când va veni momentul potrivit. Între timp, se va ocupa de fetița ei și se va bucura de faptul că are o relație foarte bună cu Smiley.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a completat Gina Pistol, mai arată sursa menționată mai sus.