Chemați la război, bărbații își iau în lacrimi „Rămas bun!” de la familiile lor. Imaginile sunt cutremurătoare

După ce Vladimir Putin a decis joi, 24 februarie, începerea atacului asupra Ucrainei, bărbații din țară au fost chemați să-și apere țara. Frica i-a îndemnat pe cei mai mulți să-și părăsească de urgență casele și să plece spre cel mai apropiat punct sigur, dar există și persoane care au preferat să rămână și să-și riște viața. Imaginile cu tați în lacrimi în timp ce-și iau „Rămas bun!” de la familiile lor au făcut înconjurul lumii, iar sacrificiile lor nu se vor opri aici.

Chemați la război, bărbații își iau în lacrimi „Rămas bun!” de la familiile lor. Imaginile sunt cutremurătoare

De la primele ore ale dimineții, trupele rusești au început atacul asupra Ucrainei, după ce Vladimir Putin a dat ordinul. Au fost bombardate zone importante ale țării, printre care Harkiv, Dnipro, Mariupol, Kiev și Odesa, dar și Cernobîl, după cum a anunțat recent președintele Volodimir Zlenski.

Sute de oameni și-au pierdut deja viața, iar alte mii și-au părăsit casele și au plecat către cea mai apropiată zonă sigură. Mulți s-au îndreptat către România și Republica Moldova, în timp ce alții au preferat să rămână în orașele lor și să le apere, trimițându-și doar familiile departe.

Imaginile cu acest bărbat care-și ia în lacrimi „Rămas bun!” de la familia sa au cutremurat spațiul public, iar emoțiile care vin odată cu o asemenea situație pot fi cu greu descrise în cuvinte.

„Nu există o imagine mai puternică decât aceasta. Un tată își ia rămas bun de la fiica sa în timpul evacuării din Donețk din Donbas, neștiind dacă o va mai vedea. Bărbații sunt recrutați și separați de familiile lor!”, se arată în postarea de pe Facebook.

@simpaticul19 #viral #viral #fyp #fy #foryou #simpaticul #razboi #ucraina #rusia🇷🇺 ♬ sunet original – Simpaticul