Ceaiul minune cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme. Se face din ingrediente simple

Cunoscutul bioenergoterapeut ajunsese la 90 de kilograme, când o remarcă a făcut-o să ia măsuri. A apelat la o dietă, dar şi la un ceai special.

Chiar și marile vedete pot avea uneori probleme cu greutatea. Acesta este și cazul bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, cunoscută în întreaga lume, care a avut la un moment dat 90 de kilograme. Iată ceaiul minune cu care aceasta a reușit să dea jos nu mai puțin de kilograme.

Leacul minune care a făcut-o să întinerească

Ce a motivat-o pe Lidia Fecioru a reușit să ajungă să arate atât de bine? Momentul în care soțul i-a reproșat că nu îi stă bine într-o rochie: „Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme?

Folosind un leac incredibil de simplu: un ceai obținut din combinația de frunze de dafin și bețe de scorțișoară. Ingredientele necesare pentru obținerea ceaiului sunt următoarele: 1 litru de apă, 1 băț de scorțișoară, 5 frunze de dafin. Fierbeți apa foarte bine, apoi adăugați scorțișoara și dafinul și lăsați amestecul la infuzat timp de un sfert de oră. După ce se răcește, puneți într-o sticlă, dar nu de plastic. Consumați o cană, în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Lidia Fecioru a devenit cunoscută românilor grație emisiunii „Adevăruri ascunse”. Originară din Republica Moldova, ea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. A practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, însă ceea ce face în prezent a consacrat-o în ochii telespectatorilor.

De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut. Originară din Republica Moldova, la 18 ani, Lidia Fecioru s-a căsătorit, după care au venit pe lume și copiii. În acest timp, vreme de șase ani, a fost coafeză. Cu toate acestea, în timp ce muncea, a reușit să urmeze cursurile prin corespondență ale Școlii de Cultură și de Arte, după care a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Apoi a mers din curiozitate la cursurile lui Ignatenko, un mare parapsiholog din Ucraina, care ținea cursuri și la Moscova. După aceea s-a apucat de medicină și a terminat facultatea la Chișinău. Destinul ei avea să se schimbe începând din 1991, când Lidia Fecioru vine în România, la Iasi. Mai întâi s-a angajat la o editură, ca secretară, după care a plecat la București.

În prezent, Lidia Fecioru, a cărei vârstă se apropie de 60 de ani, are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.