Scandalul a ajuns la Poliție. Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei. Impresara de fotbal s-a prezentat în fața oamenilor legii și a cerut mandat. Ea susține că primește amenințări și vrea că Reghe să nu aibă voie să se apropie nici de ea și nici de copii.

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție
Vedeta a declarat că a fost la sediul Poliției și a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei. Ea vrea ca acesta să nu se apropie de ea, ori de copii până nu se termină divorțul. Fiica regretatei Ionela Prodan crede că e mai bine să existe distanță mare între ea și soțul ei, pentru că primește zilnic mesaje de amenințare.

Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Din nefericire, lucrurile par că nu se mai apropie de rezolvare în relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Trecerea timpului nu aplanează conflictul, ba chiar se pare că acesta se acutizează pe zi ce trece.

Anamaria Prodan, revoltată după ce a auzit declarațiile soțului ei
Anamaria s-a arătat revoltată de declarațiile pe care soțul ei le-a făcut în podcastul lui Cătălin Măruță. Vedeta este de părere că soțul ei a decăzut mult și spune că nu îl mai recunoaște. Anamaria Prodan a declarat că Reghe și-a pierdut familia, meseria și reputația, ajungând de râsul lumii.

Pe de altă parte, antrenorul Craiovei a declarat pentru sursa mai sus menționată că nu vrea decât să se pronunțe divorțul, nu îl interesează partajul sau altceva, și că ar fi foarte fericit dacă și Anamaria și-ar găsi pe cineva, așa cum i s-a întâmplat lui.

Reamintim faptul că peste doar două luni, Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a doua oară. Iubita lui este însărcinată în șapte luni cu un băiețel.