CRBL, totul despre trecut. Concurentul de la Survivor a mai fost căsătorit o dată

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul artist se bucură de mare succes în plan profesional și faima lui a crescut și mai tare acum, de când participă la Survivor. Artistul este foarte deschis față de publicul său și a vorbit despre prima sa căsătorie eșuată.

CRBL, totul despre primul mariaj
Eduard Mihail Andreianu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească. S-a retras de ceva timp în Spania, unde trăiește fericit alături de familia sa frumoasă. Toată lumea știe că este căsătorit cu Elena, cea care l-a făcut și tătic de fată, dar puțini cunosc faptul că a mai avut un mariaj înainte.

Este foarte fericit acum și trăiește cu adevărat o poveste de dragoste sinceră. Are tot ce își poate dori de la viață, dar a mai avut parte și de dezamăgiri în trecut. CRBL și fosta lui parteneră, Andreea, s-au căsătorit pe vremea când erau foarte tineri, mai precis la vârsta de 20 de ani. Mariajul lor nu a durat prea mult, dar a fost unul marcant.

Cei doi s-au cunoscut în orașul lor natal, Pitești, iar căsnicia lor a durat doar șapte ani. S-au îndrăgostit repede și au decis să meargă pe același drum, deși erau foarte tineri.

Ce spune Andreea despre CRBL
Andreea și CRBL s-au despărțit în liniște și nu au făcut mare haz din acest eveniment. Artistul a vorbit foarte subtil despre mariajul său eșuat și a refuzat să intre în detalii, considerând că este un subiect închis, la care nu vrea să se mai gândească.

Andreea a declarat că nu vrea să mai fie asociată cu fostul ei soț, pentru că nu mai are rost, relația lor fiind demult apusă. A mărturisit, însă, că au decis să meargă pe drumuri diferite când au simțit că viețile lor nu mai au niciun punct comun și ar trebui să își găsească o altă cale, pentru că așa este mai bine.

„M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viața noastră’, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea’ și „viața lui’, a declarat Andreea, fosta soție a artistului.