Gigi Becali, lovitură dură pentru Anamaria Prodan: “Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o”

După ce Laurențiu Reghecampf a declarat că Anamaria Prodan nu a contribuit cu nimic ca el să ajungă ca antrenor la FCSB, chiar Gigi Becali intervine în divorțul momentului. Patronul FCSB a confirmat varianta fostului antrenor al roș-albaștrilor. Totodată, latifundiarul din Pipera a făcut și o dezvăluire care a lăsat fără cuvinte pe toată lumea.

Odată cu dezvăluirile făcute de Laurențiu Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță, chiar și Gigi Becali a intervenit în scandalul momentului. Patronul FCSB a ținut să confirme declarațiile antrenorului cu privire la venirea la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a negat că Anamaria Prodan a avut vreo legătură cu aducerea lui Reghe la echipa din Ghencea. Cu această ocazie, latifundiarul din Pipera a mai făcut o dezvăluire uluitoare.

Gigi Becali, lovitură dură pentru Anamaria Prodan: “Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o”
Gigi Becali și Anamaria Prodan au avut la un moment dat o relație apropiată, însă brusc lucrurile s-au schimbat radical.

Potrivit spuselor Latifundiarului din Pipera, impresara ar fi spus despre el că ar fi privit-o cu alți ochi la un moment dat. Însă patronul FCSB infirmă orice gând în acest sens și spune clar și răspicat că ”nu a iubit-o” pe Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, latifundiarul a specificat că o simpatiza pe soția lui Laurențiu Reghecampf până în momentul în care impresara ”a stricat tot”.

„Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o! Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a declarat Gigi Becali într-o emisiune TV de la Pro X.

Laurențiu Reghecampf: „Am făcut foarte mulți bani”
Actualul antrenor de la Universitatea Craiova a vorbit despre perioada petrecută la echipa lui Gigi Becali, în care a reușit să câștige mulți bani, după spusele sale.

„Eu la FCSB am câştigat în doi ani de zile peste două milioane de euro. Eu am avut 20.000 de euro în primul an şi 25.000 de euro în al doilea an. Am câştigat din calificări şi bonusuri aproape un milion de euro. Bani pe care i-am plătit înapoi lui Gigi când m-am transferat la Al Hilal.

Am făcut asta cu drag, i-am dat 800.000 de euro lui Gigi Becali ca să plec. Aveam un contract, trebuia să îl ţin, dar am plătit ca să plec. Eu am făcut mulţi bani. Am făcut foarte mulţi bani în perioada FCSB”, a spus Laurenţiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruţă”.

Laurențiu Reghecampf: „Am cumpărat Penthouse în Pipera pentru fetele Anamariei”
După acuzațiile primite din partea Anamariei Prodan legate de sume de bani pe care le-ar fi extras din contul familiei și i le-ar fi transferat noii partenere de viață, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că a folosit prima pentru calificarea din grupa de Europa League de la Gigi Becali pentru a cumpăra un apartament, unde ar fi stat inițial fetele Anamariei Prodan, pentru a nu mai face naveta pentru școală.

”Din prima de calificare în primăvara europeană în 2012-2013 (n.r. la FCSB), am cumpărat un penthouse în Pipera, să stea fetele Anamariei cu tatăl și cu bunica lor, să meargă la Școala Americană, să nu mai facă naveta de la Snagov. I-am zis Anei: ‘Ăștia sunt banii pe care îi avem, cumpărăm apartamentul și facem așa’. Nu aveam mulți bani atunci.

Tibi Dumitrescu (n.r. primul soț al Anamariei Prodan) stă și acum în acel apartament. N-am avut niciodată probleme de genul ăsta. Stau și mă uit și nu-mi vine să cred ce declară despre bani, de avere. Noi n-am avut discuții de genul ăsta.

E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii trei ani… Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul ”Acasă la Măruță”