Horoscop 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Cele mai importante previziuni până în luna martie

Horoscopul anului 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Ce ne așteaptă în primele luni din 2022. Specialistul în Astrologie spune că vom avea parte de evenimente importante. Ne așteaptă transformări spectaculoase generate de intrarea lui Venus în zodia Capricorn.

Horoscop 2022 cu Camelia Pătrășcanu
Nu sunt doar vești bune pentru anul care vine, întrucât Camelia Pătrășcanu spune că va trebui să apelăm la sfatul celor mai în vârstă și cu mai multă experiență de viață pentru a depăși aceste vremuri de restriște.

Partea bună este că vom fi nevoiți să ne bazăm mai mult pe noi, pe ce suntem și ce știm să facem, pe propriile noastre forțe și că, deși nu ne va fi ușor, doar așa vom descoperi cât de capabili suntem.

Vom descoperi cum să ne descurcăm cu mai puține resurse, mai puțină energie, apă, lumină, căldură. În general Capricornul este restrictiv. Va fi o perioadă de auto-analiză în care vom descoperi o nouă dimensiune a noastră și o înțelepciune profundă, a precizat Camelia Pătrășcanu.

Vor avea loc procese iluminatorii și vom fi încântați de felul în care trecem cu bine peste tot felul de încercări. Camelia Pătrășcanu spune că până pe 6 martie vom avea parte de o perioadă fabuloasă, chiar și cu restricțiile Capricornului la care se adaugă Venus retrograd – 19 decembrie 2021.

Contextele vor fi neplăcute, dar în interiorul nostru se vor produce niște revoluții și procese iluminatorii și vom fi încântați că reușim să traversăm perioadele grele. Singura condiție este să ne trezim atenția la vocea interioară, a mai punctat Camelia Pătrășcanu.

Previziuni astrologice pentru anul 2022
Camelia Pătrășcanu a vorbit despre cum va fi afectată fiecare zodie în parte de aceste schimbări fabuloase prin care urmează să trecem până în luna martie a anului 2022.

Astfel, Berbecii au șansa să se afirme și tot ei vor înțelege niște procese interioare mai vechi, în timp ce nativii Taur vor avea puterea de a previziona totul și vor alege cea mai bună cale pentru ei.

Gemenii vor avea parte de vindecare, vor găsi soluții și remedii la problemele lor, iar Racii vor străluci și vor fi capabili să îi salveze pe alții.

Nativii zodiei Leu vor avea parte de schimbări importante în carieră, o reorganizare și o restructurare puternică, în timp ce Fecioarele vor fi stimulate să aibă mai multă încredere în ele. Unii dintre acești nativi vor deveni părinți.

Balanțele vor trece prin schimbări legate de familie unde este posibil să apară noi responsabilități, iar Scorpionii își vor contura latura pedagogică și îi vor învăța și pe alții ceea ce știu ei.

Săgetătorii își schimbă stilul de viață și încep activități cu totul noi pentru ei, iar despre Capricorni aflăm că vor găsi cheia de a trece prin niște situații sensibile și se vor modela singuri, fără ajutor.

Vărsătorii vor acumula informații noi care îi vor ajuta să conștientizeze niște contexte, lucruri, situații, în timp ce Peștii vor lucra mai mult în folosul altora, vor avea ocazii multe în care să ofere o mână de ajutor.