Anamaria Prodan, reactie furibunda in miez de noapte, dupa ce Reghe a vorbit la Maruta! Il da in judecata

Laurentiu Reghecampf a fost prezent la podcastul lui Catalin Maruta, unde a vorbit despre divortul de Anamaria Prodan, dar si despre relatia pe care o are cu Corina Caciuc. Dupa miezul noptii, la cateva ore de la publicarea video-ului pe YouTube, Anamaria Prodan a reactionat pe Instagram.

Catalin Maruta a reusit sa afle detalii incredibile din interiorul cuplului Laurentiu Reghecampf – Anamaria Prodan. Prezentatorul Pro TV l-a avut invitat in cadrul podcastului sau de pe YouTube pe antrenorul de la Craiova, care a vorbit despre divortul prin care trece, dar si despre relatia pe care o are cu tanara Corina Caciuc. Episodul a adunat in doar 8 ore peste 453.000 de vizualizari pe YouTube.

Laurentiu Reghecampf si-a amintit despre episodul de vara trecuta, atunci cand el si Anamaria Prodan si-au reinnoit juramintele, la aproape 15 ani de mariaj. Antrenorul a povestit ca totul a fost organizat de sotia sa pe cand el nici macar nu era in tara si a fost pus in fata faptului implinit.

„Nu știam ce urma să organizeze ea. Nu trebuia să merg, dar totul era deja pregătit când am venit acasă: invitații, restaurantul, biserica. Ea a vrut lucrul acesta și l-a făcut premeditat ca să mă aibă la mână și să nu pot să plec..

I-am zis că nu e normal ce face. „Tu nu vezi că noi nu mai avem nimic?!” I-am zis „hai să încheiem asta”. Eu îi zisesem că relația noastră s-a terminat. Dar pus în fața faptului împlinit m-am dus (la reînnoirea jurămintelor n.r). Și regret că am făcut asta”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf, potrivit eNews24.ro.

Mai mult, Reghe a marturisit ca initial i-a spus Anamariei ca nu vrea sa participe la eveniment: „M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar totul era pregătit când am venit eu. Nu ai cum să faci o asemenea chestie fără să mă întrebi pe mine. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”.

La doar cateva ore de la premiera interviului pe canalul Acasa la Maruta, Anamaria Prodan a reactionat pe pagina sa de Instagram. Ea a publicat o serie de capturi dintr-un posibil email, iar discutia s-ar fi purtat intre Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc. Mai mult, impresara a facut public un contract de-a lui Reghecampf, unde vrea sa demonstreze ca el nu ar fi castigat sumele pe care le-a dezvaluit in cadrul podcastului.

In plus, Anamaria Prodan a publicat o factura, din care reiese faptul ca ea a cumparat un ceas Richard Mille in valoare de aproape 170.000 de euro. “Reghe limba de aur! Te scot la lumina gasca si te rade tot mapamondul! Milionar de carton! Am vrut ceas, mi-am luat ceas! Ca prea ai trait pe banii familiei mele si acum miorlaie pe la TV! Ai acte? Molusca mica! Ne vedem in Dubai, USA, Romania la proces! Genti ai luat? Da! Din casa sa le dai cadou sa te bage in seama fetele de oras maimuta mica”, s-a dezlantuit Anamaria Prodan.

Mai mult, impresara postat o imagine in care Corina Caciuc apare in lenjerie intima. “Eu imi permit sa fac poze in lenjerie Reghe limba de aur caci nu-s escorta de lux. (De strada)”, a comentat Anamaria Prodan la poza cu pricina.