Băutura care o menține pe Irina Loghin în formă. Asta consumă în fiecare dimineață

Are 83 de ani, un ten de 40 și un spirit liber ca la 18 ani. Irina Loghin este considerată una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de muzică populară din România. Care este secretul frumuseții sale și ce băutură consumă, zilnic, pentru a se menține într-o formă de zile mari. Asta consumă în fiecare dimineață.

Băutura care o menține pe Irina Loghin în formă
Irina Loghin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este considerată una dintre cele mai bune voci din muzica românească populară, cu o carieră impresionantă de peste șase decenii ca solistă și zeci de milioane de fani în toate colțurile țării care-i fredonează doinele cu foc și dor. La 82 de ani, faimoasa artistă arată splendid și pare să fi descoperit elixirul tinereții.

Îndrăgita interpretă de muzică populară are foarte mare grijă de silueta ei, adoptă un stil de viață sănătos și are propriul ritual de îngrijire al frumuseții.

Secretul cel mai mare al Irinei Loghin tocmai a ieșit la iveală. Doamna cântecului popular românesc a dezvăluit care este băutura pe care Irina Loghin o bea în fiecare dimineață și o ține în formă. Este vorba despre ceai de cătină, lichid care prezintă foarte multe beneficii asupra organismului uman.

„Totul vine de la alimentație. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos.

Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câțiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este ușor, dar așa mă mențin”, a declarat Irina Loghin în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV.

Ce părere are Irina Loghin despre operațiile estetice
Pe lângă sport și alimentație, Irina Loghin susține că nu a fost niciodată fana operațiilor estetice. Admiratorii i-au spus, de-a lungul decadelor, că nu ar avea oricum nevoie să apeleze la ajutorul bisturiului, fiind considerată, încă din tinerețe, una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind înzestrată de la mama natură cu trăsături fizice de necontestat.

Irina Loghin spune că nu a călcat niciodată pragul cabinetului medicilor esteticieni pentru că nu a simțit nevoia de a face ajustări la nivelul feței sau trupului. Vedeta a preferat, întotdeauna, să apeleze la trucurile naturiste pentru a arăta de nota 10.

„Nu prea am fost adepta operațiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste și un stil de viață sănătos. Nu este important să te menții numai pentru fani, ci și pentru tine, ca femeie, ca soție, ca mamă”, declara Irina Loghin, acum câteva luni.