Smiley, ține-o bine, să nu fugă! Cum arată Gina Pistol, fără niciun strop de machiaj. La 41 de ani le dă clasă puștoaicelor. FOTO

Este cunoscut faptul că vedetele vor să arate impecabil atunci când vine vorba de aparițiile publice. Nu contează că e vorba de o emisiune Tv ori de social media, vedetele vor să arate cât mai bine. Un machiaj potrivit, ținuta care să le pună silueta în valoare, dar și o atitudine de divă sunt cele care fac memorabile aparițiile vedetelor. Chiar și așa, sunt și vedete de la noi care nu au nicio problemă să se afișeze fără strop de machiaj. Una dintre ele este Gina Pistol.

Cum arată prezentatoarea Tv fără machiaj
Gina Pistol și-a surprins fanii atunci când a postat câteva poze și videoclipuri fără strop de machiaj. Internauții au observat că vedeta nu are probleme cu tenul. Fanii au observat că prezentatoarea Tv nu are nicio reținere în a se afișa pe social media complet naturală.

Gina Pistol a făcut un tratament cosmetic și este extrem de mulțumită de rezultat. Pozele sunt făcute în urma acestor proceduri cosmetice. Pe Instagram, vedeta a precizat că avea nevoie de un astfel de răsfăț și că pe moment, fața era puțin roșie.

,, N-am mai făcut un tratament cosmetic de aproape doi ani de zile și arătam foarte obosită. Fața arată foarte, foarte fresh. Nu am nimic pe față”, a spus Gina Pistol pe Instastory.


Internauții nu o admiră pe Gina Pistol doar pentru tenul fără probleme, ci și pentru silueta sa. Vedeta le încurajează pe doamne și domnișoare să facă o schimbare în viața lor, care le va ajuta să se simtă mai bine în pielea lor.

,,Am grijă ce mănânc, iar meniul meu arata cam așa:
Mic dejun: iaurt cu cereale de ovăz și afine;
Prânz: pește la grătar cu broccoli sau sparanghel;
Cina: o salata sau mozzarella cu roșii, depinde ce pofte am.
Între mese mai mănânc migdale, o gutuie la cuptor, ananas sau nuci.
Am eliminat total făina și zaharul din alimentația mea. Am început să fac asta de câteva luni și nu mai am de gând să revin la vechile obiceiuri”, a precizat Gina Pistol, notează slabsaugras.ro.