De ce nu a divorțat până acum Andi Moisescu de Olivia Steer: „E mult mai ușor atunci când…”

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de peste 17 ani.

Având în vedere că sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, putem spune despre ei că au găsit secretul unei căsnicii de succes.

Prezentatorul de la ProTV mărturisește că nu există o rețetă anume pentru ca o relație să dureze atât de mult timp, dar dragostea, mai ales dacă este necondiționată poate face toată diferența.

De ce nu a divorțat până acum Andi Moisescu de Olivia Steer
În cadrul unui interviu pentru VIVA, Andi Moisescu a dezvăluit motivul care l-a determinat să rămână toți aceștia ani lângă Olivia Steer:

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată.

Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate”, a declarat Andi Moisescu pentru VIVA.

Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o

În urmă cu ceva timp, Andi Moisescu povestea cum și-a cunoscut soția și ce a trebuit să facă pentru a îi atrage atenția. Bruneta nu s-a lăsat cucerită de juratul de la „Românii au talent”.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

‘Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?’, ‘Cu cine?’, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți, s-o vezi!’. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam!’, a spus Andi Moisescu în podcastul lui Mihai Bobonete.