Fata Adrianei Iliescu a împlinit 17 ani. Cum arată acum

Adriana Iliescu a devenit cea mai vârstnică mamă din România. La 66 de ani, ea a dat naștere unei fetițe care acum are 17 ani.

Povestea de viață a fostei scriitoare a atras atenția întregii țări și a făcut-o faimoasă pe Adriana, însă puțini știu ce se mai întâmplă cu femeia acum sau cum arată fiica ei, care este o adolescentă în toată regula.

Eliza Iliescu a împlinit 17 ani
Adriana Iliescu a devenit mamă la peste 60 de ani, o vârstă remarcabilă. Ea a apelat la tehnici medicale speciale care au ajutat-o să-și îndeplinească visul pe care îl avea dintotdeauna. A avut parte de cele mai bune tratamente, de medici renumiți și pricepuți, care au făcut tot ce au putut pentru ca dorințele ei să devină realitate.

Fiica Adrianei este acum o domnișoară în toată regula și de curând a împlinit 17 ani. Tânăra este foarte bună la învățătură și mama ei i-a oferit o educație aleasă. Eliza este pregătită și sigur se va descurca în viitor, pentru că este o fire foarte ambițioasă.

Luiza vrea să dea la Facultatea de Litere, urmând să devină profesoară de limba și de literatura română, precum mama ei
Cea mai cunoscută mamă din România spune că trebuie să-i mulțumească divinității nu doar pentru că a ajutat-o să dea naștere unui copil la o vârstă atât de înaintată, la 66 de ani, dar și pentru că i-a dat putere să-și crească fata:

„Eliza e bucuria ochilor mei. E premianta clasei și unul dintre cei mai buni copii din liceu. Are o medie generală apropiată de zece, nu chiar nota maximă, ceea ce după mine nu e totuși puțin lucru, mai ales că e în clasa a douăsprezecea, una decisivă pentru viitorul ei.

Avem deja emoții legate de examenele de Bacalaureat, dar și de admiterea la facultate. Am discutat cu ea și a decis să urmeze calea mamei. Cu alte cuvinte, va merge la Facultatea de Litere, urmând să devină profesoară de limba și literatura română!”, mai spune Adriana Iliescu, acum în vârstă de 83 de ani.

Acesta a dorit să ne mai precizeze că alegerea viitorului profesional i-a aparținut în totalitate fiicei, dar admite că se bucură pentru opțiunea finală a Elizei.

„Nu ne-a fost ușor cu banii, dar am trecut împreună prin toate, am trăit din pensie. Nu e vorba decât despre o pensie amărâtă”
Fericita mămică neagă zvonurile că nu reușește să se descurce singură, pe plan financiar:

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei.

Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, ni s-a mai confesat Adriana Iliescu.