Laurențiu Reghecampf, adevărul despre Anamaria Prodan: “E plină de ură, de răutate!”

Scandalul Anamaria Prodan- Laurentiu Reghecampf continuă, la luni bune de la separare. Cei doi nu au încheiat încă divorțul, acest proces fiind singurul lucru care îi mai leagă. Pentru prima dată de la despărțire, antrenorul Craiovei a spus adevărul despre fosta lui soție, după ce aceasta a aruncat multe săgeți către el.

Reghe, acuzații grave la adresa Prodancăi
Laurențiu Reghecampf a participat la un Podcast realizat de Cătălin Măruță, unde a făcut cele mai sincere afirmații. Antrenorul Craiovei a decis să spună lucrurilor pe nume, după ce soția lui a încercat să îl denigreze de multe ori prin declarațiile sale.

Mutlt timp s-a vorbit despre scandalul dintre Prodanca și Dan Alexa, precum și ceva mai mult între ei. Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre presupusa infidelitate a fostei sale soții, mărturisind că acel incident l-a durut foarte tare și ar fi trebui să pună punct mariajului încă de pe atunci.

”În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a declarat Reghe.

Reghe a subliniat faptul că nici Anamaria nu a fost perfectă și a mai comis greșeli de-a lungul timpului. Antrenorul a mărturisit că a fost foarte dezamăgit de soția lui și regretă că a iertat-o.

Reghe, adevărul despre avere
Acuzat de nenumărate ori de fosta lui soție că i-a furat banii, acesta a dezvăluit faptul că banii nu sunt decât ai ei, pentru că el ar fi produs câteva milioane de euro de-a lungul timpului și i-a făcut cadouri scumpe, de sute de mii de euro. Antrenorul susține că încă deține facturile bunurilor achiziționate și are de gând să o înfrunte pe Prodanca.

Antrenorul a mărturisit că este dezamăgit de răutatea fostei sale soții, la care nu se aștepta să dea dovadă de un astfel de comportament. El nu are de gând să îi aducă jigniri și să o denigreze, din respect pentru faptul că este mama copilului său.

@catalinmaruta În premieră pe YouTube: Acasă la Măruță 🔥😳 Duminică ora 19:00 #reghe #acasalamaruta #podcast ♬ sunet original – Catalin Maruta

Se declară pe deplin fericit alături de iubita sa care îi va aduce pe lume un băiat și speră că și Anamaria își va găsi pe cineva, crezând că doar așa s-ar mai putea liniști.

“Sunt foarte fericit, o iubesc pe Corina, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.

Aș fi, probabil, cel mai fericit om din lume dacă și ea ar avea o relație, probabil atunci se va potoli.”, a încheiat Laurențiu.