Are 4 copii, dar Ricky Martin nu este convins că familia sa este completă

Ricky este căsătorit din 2017 cu Jwan Yosef.

Artistul de 48 de ani a dezvăluit pentru Entertainment Weekly că încă se gândește să mai aibă și alți copii: „Unii oameni cred că sunt nebun, dar îmi place să am o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”.

„Jwan înnebunește în acest moment, dar este în regulă – să nu-i spuneți!’, a glumit starul.

El a povestit și despre cum stau lucrurile acasă în această perioadă de pandemie. Totul se cam precipită cu doi copii care intră în anii de adolescență.

„Pre-adolescența este aici și este funky. În plus, încercăm să facem față și lockdown-ului. ‘Grr.. ieșiți de aici! Asta e camera mea, nu a voastră, bla, bla’”. „Totul face parte din această poveste. Dar sunt doi copii foarte tari. Se descurcă fantastic la școală, ținând cont de vremurile pe care le trăim, au o soră și un frate mai mici și dețin rolul de frați mai mari, protectivi. Așa că este foarte frumos”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Ricky a recunoscut că este „foarte norocos să aibă o asemenea familie” și a explicat cum fiica lui este de fapt regina casei.

„Nu e nici casa lor. E casa fetei. E casa Luciei. Ea conduce totul”. „Nu pocnește din degete, dar ochii ei spun totul: ‘Nu’. Și are doar doi ani”.

Ricky a povestit anterior cum el și Jwan s-au gândit și la adopție pentru a avea mai mulți copii.

„Mulți ani am visat să fiu tată. Și de multe ori mi-am zis suparat ‘sunt gay, sunt închis în lumea mea și nu voi putea să fiu tată’”. „Așa că adopția este o opțiune și este foarte frumoasă, dar din păcate pentru bărbații gay, este foarte dificil să adopți în anumite țări”.