Beni, copilul adoptat de familia Sterp, declaraţie emoţionantă despre Mama Geta: „Nu am găsit liniştea”

Copilul luat în grijă de familia Sterp a făcut mărturisiri cutremurătoare despre părinții săi!

Beni, puștiul luat în grijă de familia Sterp, nu a avut o viață tocmai ușoară. Acum se bucură de toate lucrurile pe care le are din partea lor, de faimă și de dragoste, dar Beni nu a avut parte de așa ceva până acum, căci copilăria lui a fost un adevărat coșmar.

Puștiul nu a înțeles ce este iubirea părintească și nici nu a auzit vreodată o vorba bună din partea celor care i-au dat viață.

Beni a ajuns la casa de copii la doar 4 ani!

Băiatul a trecut prin multe momente cumplite încă de la o vârstă foarte fragedă, căci la 4 ani a fost dus de către părinții lui la casa de copii, acolo unde a fost tratat foarte dur.

Beni a avut noroc să-i întâlnească pe cei din familia Sterp, care au foarte mare grijă de el, educându-l frumos și tratându-l ca pe o rudă de-a lor.
Geta Sterp: „Lipseai de la școală să mergi la lucru să faci bani și făceai absențe…”

Beni: „Eu aici mă simt că acasă, am o mămică bună. Eu acasă nu mă mai duc!”

Geta Sterp: „Beni a zis că nu mai vrea să se ducă acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine, o să înceapă școala, o să avem grijă de el în continuare”

Beni a izbucnit în plâns când a vorbit despre mama Geta

Mama Geta reprezintă pentru Beni părintele pe care, din nefericire, nu l-a avut niciodată. Este foarte recunoscător să o aibă aproape, să știe că se poate duce la ea ori de câte ori simte nevoia, lucru de care nu s-a bucurat în toți anii lui de viață. Pe de cealaltă parte, mama Geta îl iubește foarte mult și îl consideră ca fiind fiul ei cel mai mic.

Beni: „Mama Geta înseamnă pentru mine o mamă pe care nu am avut-o atâția ani. Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mamă. Nu știu ce este ăla tată. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o soră mai mare”

Geta Sterp: „Niciodată nu ți-a zis nimeni, Beni, dragul meu! Noi ne-am găsit în mama Geta liniștea și alinarea după ce taică-miu a plecat de 10 ani de acasă. Ea a fost foarte puternică. Atunci când nu e tată, e dureros, dacă mama nu e lângă tine cu un sfat, să te ajute…La Beni a lipsit cu desăvârșire. Pe Culiță îl vede ca un naș. Când vrea să se însoare, vrea să îi fie naș”