Dr. Radu Ciudin, medicul care a implantat primul cardiodefibrilator din Romania, a murit.

Dr. Radu Ciudin, medic primar cardiolog, seful Sectiei de Cardiologie de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. CC Iliescu”, s-a stins din viata la varsta de 63 de ani. Reputatul medic suferea de o boala grava.

Veste trista a fost data de Centrul Medical International Bucuresti.
„Cu durere in suflet anuntam trecerea in lumea Dreptilor la varsta de 63 ani a Conf. Dr. Radu Ciudin, Sef de Sectie Cardiologie la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. CC Iliescu”, Fundeni.

Domnul Doctor Radu Ciudin ramane in amintirile noastre, ale colectivului Centrului Medical International Bucuresti, ale pacientilor domniei sale, ca un om bland, discret, un doctor care si-a dedicat intreaga activitate profesionala pacientilor, un om iubit si respectat.

Fost cadru universitar, Domnul Doctor Radu Ciudin a indrumat si responsabilizat numeroase generatii de studenti si medici tineri.

Domnul Doctor Radu Ciudin este cel care a implantat primul cardiodefibrilator din Romania, Doctor in stiinte medicale cu supra specializare in Electrofiziologie Cardiaca si Stimulatoare, Membru Titular al Societatii Britanice de Cardiologie, Ambasador al cardiologiei de elita din Romania, Membru al Societatii Americane de Pacing si Electrofiziologie Dumnezeu sa-l ierte”, este mesajul transmis de Centrul Medical International Bucuresti pe pagina de socializare.