Ce s-a ales de celebra actriță Sanda Țăranu. Cum se descurcă singură, la 83 de ani și de ce nu a avut niciodată copii

Sanda Țăranu este una dintre cele mai cunoscute actrițe și prezentatoare TV de la noi din țară. A reprezentat cu mândrie Televiziunea Română ani la rând și a făcut spectacol pe scenele din România. A ajuns acum la venerabila vârstă de 83 de ani și trebuie să se descurce singură.

Sanda Țăranu, singură la 83 de ani
Sanda Țăranu, una dintre cele mai cunoscute si iubite actrițe din țară și fosta crainică a Televiziunii Române, a ajuns la venerabila vârstă de 83 de ani. După ani de succes și reușite, a ajuns acum singură, dar se descurcă foarte bine și nu se plânge.

Sanda spune că încearcă să fie foarte activă și găsește mereu ceva de făcut. Merge cât mai mult pe jos, face piața, se plimbă și încearcă să se descurce singură, fără a îi deranja pe ceilalți cerându-le ajutorul. Râde mult și încearcă să fie optimistă, reușind așa să stea departe de griji și probleme.

„Încerc să nu depind de nimeni, să nu deranjez pe nimeni și să mă descurc singurică. Sunt mereu în mișcare, dacă am nevoie să ajung la piața din apropiere, merg pe jos pentru că mișcarea e importantă, dacă este vorba de o distanță considerabilă, atunci merg cu taxi. Gătesc, fac curat, achit facturile„, a spus ea pentru Click.

Marea doamnă a televiziunii locuiește în București pe timpul iernii, dar vara se retrage la Breaza, de unde își încarcă bateriile și se relaxează.

De ce nu a avut Sanda copii
Sanda Țăranu a rămas văduvă de 12 ani, după ce soțul ei a părăsit această lume. Au avut o relație cu totul specială și s-au iubit foarte mult, dar viața i-a despărțit. De atunci, actrița este singură și se descurcă singură cu toate.

Este cunoscut faptul că Sanda nu a avut niciodată copiii deși ea și soțul ei s-au iubit foarte mult. Deși toată lumea credea că ar fi fost vorba despre o problemă medicală, se pare că cei doi nu au devenit părinți pentru că erau mult prea Ocupați. Munceau mult și nu și-au dorit să ajungă să își neglijeze meseria, dar nici posibilii copii de care nu ar fi avut timp să se îngrijească.

‘Acum simt mai mult lucrul ăsta, atunci nu, pentru că munceam ca bezmeticii… Iubeam amândoi (ea și soțul său – n. red.) copiii, dar n-am fi vrut să-i lăsăm așa la joacă, pe stradă, cu cheia de gât, și noi să fim la serviciu. Probabil că eu m-aș fi lăsat de meserie’, a declarat Sanda Țăranu.