Primele imagini cu băiețelul lui Cătălin Moroșanu! Ce nume a ales sportivul pentru cel mic. „Mi s-a schimbat viața…”

Cătălin Moroșanu și soția sa au devenit pentru a doua oară părinți. În luna decembrie a anului trecut, Georgiana a adus pe lume un băiețele perfect sănătos. Cei doi au ținut totul ascuns, iar acum au făcut anunțul cel mare. Ce nume va purta băiețelul sportivului?

Cătălin Moroșanu este mândru că a devenit tată de băiat. Acesta și soția lui sunt împreună de 20 de ani și mai au o fetiță, în vârstă de 12 ani. Deși de mult timp își doreau o surioară sau un frățior pentru micuța Natalis, abia cum visul s-a îndeplinit.

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, sportivul a făcut primele declarații din postura de tată de băiat. Acesta a mărturisit că este extrem de fericit și a dezvăluit ce nume va purta cel mic. Băiețelul lui Cătălin Moroșanu se va numi Patrick Nicolas și a adus multă fericire în familia sportivului.

„Sunt foarte fericit. Mă bucur din suflet. Mi-am dorit foarte mult al doilea copil și Dumnezeu ne-a binecuvântat. Georgiana a rămas însărcinată și am fost foarte bucuroși. Mi s-a schimbat viața de la A la Z. M-am rugat foarte mult. Am mai încercat, n-am folosit metode de fertilizare in vitro, dar pur și simplu a rămas însărcinată. Așa a vrut Dumnezeu.

Slavă Domnului că seamănă cu Georgiana, are ochii albaștri. O să fie un bărbat frumos. Îl cheamă Nicolas Patrick, noi îi spunem Patrick.”, a declarat Cătălin Moroșanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Băiețelul lui Cătălin Moroșanu s-a născut prematur
Cătălin Moroșanu a mai dezvăluit că a avut mari emoții în timpul nașterii. Cel mic a venit pe lume mai devreme, iar timp de trei săptămâni a trebuit să rămână în spital. În toată aceasta perioadă, Cătălin Moroșanu nu l-a văzut pe cel mic și l-a așteptat cu mari emoții acasă.

„S-a născut pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Georgiana s-a dus la spital doar să facă o internare de probă, să facă niște analize, atunci a avut contracții, eu atunci eram la sală cu elevii, îi antrenam, și m-am trezit cu telefon: «Vezi că trebuie să mă opereze!». M-am panicat total, nu mai știam ce e cu mine.

Sună doctorița: «S-a născut, e sănătos, e bine». S-a născut prematur, cu două luni mai devreme. A stat în spital până a ajuns la greutatea optimă. N-am putut să intru în spital, pentru că erau regulile cu COVID-19 și nici nu puteam să-l văd. Nu l-am văzut trei săptămâni. Prima oară când l-am luat în mână așa de micuț era, de firav, nu știam ce să fac. Acum e mare, e dolofan.”, a mai spus Cătălin Moroșanu.