Horoscop zilnic, 14 februarie 2022. Viata Leilor se va schimba

Astazi va fi dificil de prezis care vor fi evenimentele zilei.

Berbec

Berbecii au o perioada favorabila pentru investitii mari, cumparaturi imobiliare sau o masina. Poti incepe un proiect la care te gandesti cu atentie de mult timp. Orice angajament mare si important va fi facut usor si natural. Stelele in general sustin astazi tot ceea ce o persoana s-a straduit de mult timp. Incercati sa utilizati acest lucru in avantajul dvs.

Taur

Astazi, Taurul isi va demonstra superioritatea fata de toata lumea. Oamenii din jurul tau iti vor admira abilitatile, iti vor lauda sefii, iar cei dragi te vor complimenta. Te simti grozav intr-o astfel de atmosfera, starea de spirit este excelenta, iar sentimentul ca astazi esti „vedeta petrecerii” nu te paraseste toata ziua. Distreaza-te si bucura-te de viata, aceasta zi aduce noroc pentru toata lumea.

Gemeni

Ziua este favorabila noilor cunostinte, formati cercul social de care aveti nevoie. Unii prieteni este posibil sa va abandoneze, dar vor aparea altii noi. Nu regreta daca un prieten iti intoarce spatele, vei castiga totusi un tovaras fidel si de incredere. Astazi, merita sa va abtineti de la presiunea asupra oamenilor si de la orice manifestare de egoism, fiti diplomatici si prietenosi.

Rac

Stelele ofera multor Raci sansa de a urca pe scara carierei. Fii hotarat, nu ezita sa iei initiativa si ofera sefului tau o idee de promovare. Dificultati in comunicarea cu colegii sunt probabile, unii vor fi gelosi, iar altii sunt pregatiti pentru un razboi deschis. Lupta pentru conducere va fi de scurta durata, incercati sa va mentineti demnitatea.

Leu

O noua cunostinta poate schimba foarte mult viata Leilor, dar depinde doar de tine daca va fi o schimbare pozitiva sau negativa. Creativitatea va predomina astazi, asa ca va fi o zi grozava pentru a invata noi abilitati. Ai grija unde mergi, exista un risc mare de ranire. Este momentul pentru sport si slabit, altfel vei avea probleme de sanatate.

Fecioara

O buna dispozitie este ceea ce o poate salva pe Fecioara de o serie de esecuri astazi. Urmariti-va portofelul cu atentie, vor incerca sa va jefuiasca. Problemele vechi vor fi rezolvate, dar vor veni altele noi care sa le inlocuiasca, ceea ce poate strica foarte mult totul. Petrece timp cu copiii tai, ei chiar asteapta asta de la tine. Partenerul de viata te va ajuta.

Balanta

Frivolitatea si curajul sunt calitati care pot strica ziua Balantei. Reputatia ta va depinde in intregime de actiunile tale. Norocul te va astepta la fiecare pas, nu-l rata.

Scorpion

Valorile familiei Scorpion pot fi zdruncinate, dar numai in puterea ta de a corecta aceasta situatie. Nu-ti fie teama sa spui ceea ce gandesti, astazi iti va salva viata. Atentie, risc mare de cadere. Prietenii vor fi bucurosi sa te vada. Munca va fi plina de dificultati, dar daca rezolvi toate problemele cu competenta, vei fi promovat si vei reusi.

Sagetator

Pastreaza-ti secretele ascunse si nu spune nimanui despre ele, altfel toate planurile tale vor fi incalcate. Risca doar banii tai, doar in acest caz succesul in lumea financiara te reinvie.

Capricorn

Capricorni, fiti atenti la problemele vechi, foarte curand se pot tara afara cu vigoare reinnoita. Succesul la locul de munca este garantat doar daca sunteti dedicat pe deplin. Colegii vor fi bucurosi sa va ajute sa obtineti promovarea. Alegerile grele la locul de munca va pot rezolva toate problemele.

Varsator

Acum este momentul sa-ti dedici o zi, sau mai bine o saptamana. Sistemul tau nervos este intr-o stare foarte tensionata, trebuie sa te repornesti prin odihna. Inspiratia si bucuria sunt principalii tai insotitori pentru astazi.

Pesti

Energia cosmica le va oferi Pestilor o incarcatura de vivacitate si pozitivitate, pe care o poti folosi la discretia ta. O zi grozava pentru a aborda vechile probleme de sanatate, altfel riscati sa aveti probleme serioase. Ajustati-va dieta pentru a evita problemele cardiace. Un control o sa va mai linisteasca.