Există o întrebare mai intimă despre Emil Rengle de la Survivor care stă pe buzele multora. „Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt…„ Reacția mamei artistului a stârnit un val de comentarii

Emil Rengle de la Survivor este gay, este întrebarea pe care și-o adresează toți cei care se uită la Survivor.

Emil Rengle face parte din noul sezon Survivor România, de la PRO TV. Fostul câștigător de la Românii au Talent este urmărit de mii de oameni în mediul online, lăudându-se cu o comunitate numeroasă. În urmă cu câțiva ani, Faimosul din Republica Dominicană le dezvăluia acestora detalii neștiute legate de orientarea lui sexuală. Este acesta gay?

Emil Rengle de la Survivor este gay? După succesul uriaș pe care l-a avut la Românii au Talent, show pe care l-a și câștigat, Emil Rengle poate fi văzut acum la Survivor. Acesta face parte din echipa roșie, cea a Faimoșilor, și e hotărât să pună mâna pe marele premiu. La fel ca restul concurenților, și el are parte de mulți susținători, însă puțini dintre ei știu adevărul despre orientarea lui sexuală.

Emil Rengle de la Survivor este gay? Este întrebarea ce a stăruit de multe ori pe buzele internauților, în ceea ce-l privește pe Emil Rengle. Răspunsul la această curiozitate a fost oferit chiar de către concurentul de la Survivor România 2022. În urmă cu câțiva ani, el a postat un filmuleț pe YouTube, destul de lung, în care a vorbit pe larg despre orientarea lui sexuală.

Emil Rengle de la Survivor este gay? În 2018, pe vremea când avea 27 de ani, Emil Rengle a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere printr-o confesiune emoționantă. Faimosul de la Survivor a fost atunci mai sincer ca oricând cu fanii lui, în privința orientării sale sexuale. Coregraful spunea atunci, pe YouTube, că este bisexual, adică e atras atât de femei, cât și de bărbați, dezvăluire pe care a tot amânat-o.

Emil Rengle i-a anunțat pe urmăritorii lui că e gay printr-un filmuleț postat chiar pe contul lui de YouTube. Încă de la început, acesta a subliniat faptul că nu îi este rușine de asta și că speră ca oamenii să-l iubească la fel de mult și după această confesiune.

„Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi, spunea Emil Rengle de la Survivor în 2018, pe canalul său de YouTube.

Faimosul din Republica Dominicană explica atunci că a vrut să facă de mai mult timp această mărturisire, însă i-a fost teamă. Faptul că este „diferit’ a fost un lucru „greu de purtat’ în România, spunea el.

„Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi.

Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc. De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru, continua atunci coregraful, cu lacrimi în ochi.

Emil Rengle de la Survivor este gay? În continuare, Emil Rengle povestea și cum a reacționat mama lui când a anunțat-o că este gay. Din fericire, cea care i-a dat naștere l-a înțeles și i-a fost alături. Conform spuselor lui, femeia l-a luat atunci în brațe și a izbucnit în plâns, înțelegând că are nevoie de ea.

„Nu am vrut să-i spun niciodată mamei mele, tocmai pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut s-o fac să creadă că ea a greşit sau că a făcut ceva în neregulă. Ţin minte că stăteam odată în bucătărie… Ea stătea cu spatele la mine, gătea. Eu am început să devin agitat şi să tremur foarte tare şi şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu mine.

M-a întrebat „ce este?’ şi, deşi eu am crezut că am spus-o cu voce tare, am spus-o foarte în şoaptă: „mie îmi plac şi băieţii’. Ea nu a înţeles ce am spus, mi-a zis „cum adică îţi plac şi băieţii?’. Era o presiune şi o povară atât de mult timp în mine că nu am mai putut să mă abţin şi am eliberat tot atunci. Mama m-a luat în braţe şi a pufnit în plâns. N-a ştiut cum să reacţioneze sau ce să-mi spună. A ştiut doar că am nevoie de ea’, a povestit dansatorul de la Survivor.

Emil Rengle de la Survivor este gay? Multă vreme, Emil Rengle de la Survivor a purtat o teamă copleșitoare în suflet. Îi era frică să nu fie batjocorit de ceilalți pentru că e bisexual. Acesta a fost și motivul pentru care a ținut acest lucru mult timp secret.

„Nu puteam să accept ceea ce se întâmpla în interiorul meu, pe lângă faptul că eram batjocorit în fiecare zi pentru că eram ungur. Nu puteam să mai suport şi ideea că voi fi batjocorit şi pentru faptul că sunt gay, mai transmitea Faimosul din Dominicană.