El este presupusul vinovat pentru accidentul cu 7 victime de la Iaşi. Radu Andrei abia împlinise 30 de ani și urma să se căsătorească

O tragedie s-a petrecut marţi dimineaţă, pe o şosea din judeţul Iaşi.

Şapte persoane au murit în urma unui accident cumplit. Presupusul vinovat ar fi un tânăr care abia împlinise 30 de ani.

Accidentul cu şapte victime de la Iaşi s-a petrecut marţi dimineaţă, într-o curbă din zona localităţii Sarca. O ambulanță, un camion și un autoturism au fost implicate.

Vinovat de carnagiul de la Iaşi ar fi Radu Andrei, un tânăr care luna trecută împlinise doar 30 de ani. Acesta se afla la volanul autocamionului.

Andrei a locuit o perioadă în Anglia, însă a decis să-şi încerce din nou norocul în ţară. Acesta locuia în localitatea Dumeşti, acolo unde îşi cumpărase un teren. Se angajase la o firmă din judeţ, însă era nemulţumit de salariul primit şi plănuia să plece din nou în străinătate, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Andrei voia să strângă bani de nuntă pentru a se căsători cu femeia pe care o iubea nespus de mult, însă nu a mai apucat. Acesta se numără printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului cumplit.

În carnagiul de pe şoseaua din Iaşi a murit şi şoferul microbuzului. Acesta avea 39 de ani.

Reamintim că un accident cumplit s-a petrecut marţi dimineaţă, pe DN 28, marţi, în zona localităţii ieşene Sârca. Potrivit primelor informaţii, şoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a intrat în plin într-o ambulanţă care trasporta o gravidă, după care a lovit un microbuz. În urma impactului cinci persoane au murit pe loc, însă, ulterior, alte două persoane şi-au pierdut viaţa.

”Pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

La faţa locului acţionează echipaje medicale şi descarcerarea. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir.

MAI, apel DISPERAT după accidentul din Iaşi: „Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil!”

După accidentul în care şapte persoane şi-au pierdut viaţa pe o şosea din Iaşi, Ministerul Afacerilor Interne le cere șoferilor să conducă prodent, să fie atenți la trafic și să nu circule peste limita de viteză legală.

„Azi dimineață… DN 28, județul Iași…

Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite.

STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT!

În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața!

Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV!

Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire!

Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil!

Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise!

Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, au spus reprezentanții MAI, pe pagina lor de Facebook.