Ștefan Mandachi, promotorul vehement al Autostrăzii Moldova, a reacționat imediat după tragedia din Iași: ”Șapte oameni așezați direct în sicrie”

Ștefan Mandachi, prima reacție după tragicul accident, care a avut loc în această dimineață, în județul Iași!

Ștefan Mandachi, promotorul vehement al Autostrăzii Moldovei, a răbufnit după tragedia care a avut loc în această dimineață în județul Iași. Șapte persoane și-au pierdut viața, într-un tragic incident rutier, din zona Moldovei. Nenorocirea a avut loc, marți dimineață, pe 1 februarie, este unul dintre cele mai cumplite accidente mortale anuale.

Moldova nu are încă o autostrada.

Reacția lui Ștefan Mandachi a fost vehementă
Omul de afaceri a vrut să tragă un semnal de alarmă, după nenorocirea din Moldova.
„7 vieţi au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viaţă! 7 oameni morţi într-un accident pe o şosea tipică Moldovei. Şosele moldoveneşti, cum de altfel sunt absolut toate şoselele din Moldova: groaznice!
Imediat, Ministerul de Interne face o postare: Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova

în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune şi din vina căruia s-a petrecut accidentul.

Da, vinovaţii morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, pe lângă vitezomani, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligaţi să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!

Încă 7 oameni aşezaţi în sicrie direct de pe şoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineaţă pe şoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ŞAPTE OAMENI. Mai jos este moştenirea panourilor de tablă, pe care te prefaci, cu indiferenţă, că nu o vezi”, a scris Ştefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.