Minune după accidentul tragic din Iași, în care și-au pierdut viața 7 oameni! Gravida care s-a aflat printre victime a născut

Dimineața de marți a fost marcată de o tragedie pe șosea în Iași. A fost carnagiu pe DN 28, în zona localității Sârca, comuna Bâlţaţi. 7 oameni și-au pierdut viața, după ce o ambulanță care transporta o femeie gravidă, un camion și o autoutilitară s-au ciocnit violent într-o curbă. După vestea care a îndoliat o țară, o minune a alinat șocul prin care a trecut una dintre victime.

„Șapte persoane – șoferul autoturismului și șase ocupanți ai autoutilitarei – au încetat din viață. Șoferul ambulanței și asistenta au suferit leziuni, iar o femeie însărcinată care se afla în ambulanță a scăpat cu bine și a fost preluată de familie”, a precizat Diana Cimpoeșu.

Ambulanță care transporta o femeie gravidă, un camion și o autoutilitară s-au ciocnit violent. Potrivit primelor informații, șoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, pe DN 28, în zona localității Sârca, comuna Bâlţaţi, județul Iași.

Minune după accidentul tragic din Iași, în care și-au pierdut viața 7 oameni! Gravida care s-a aflat printre victime a născut
O minune avea să se întâmple la câteva ore după tragedia după ce din accidentul de azi dimineață a născut un băiat de 2700 de grame.

„A fost o naștere naturală, un băiat de 2700 grame, scor Apgar 9-10”, a precizat dr. Răzvan Socolov de la Maternitatea Elena Doamna.

Tânăra de 24 de ani fusese victimă a accidentului produs la ieşirea din localitatea Bălţaţi spre Târgu Frumos în această dimineață, care s-a soldat cu șapte morți. I s-a declanșat nașterea în urma șocului suferit.

„Este o pacientă primipară, la prima naștere, de 37 de săptămâni, ea a ajuns la noi din cauza faptului că este și cu infecție Covid, cu naștere declanșată, cu membranele rupte”, a precizat mai devreme dr. Răzvan Socolov.

Tânăra mămică a fost transportată la „Cuza-Vodă”, dar pentru că testul Covid i-a ieșit pozitiv, a fost transferată la „Elena Doamna”.

„Pacienta era însărcinată în 36 de săptămâni, s-au rupt membranele, nașterea era declanșată. A ajuns la noi, unde a fost testată rapid, a ieșit pozitivă și a fost dusă la Maternitatea Elena Doamna”, a precizat dr. Bogdan Doroftei, directorul medical al Maternității Cuza Vodă.