Luna Noua in Varsator 1 februarie 2022. Ce este strict interzis sa faci in aceasta zi

Pe 1 februarie 2022 va fi o Luna Noua in Varsator. In ciuda duratei scurte a acestui eveniment, importanta lui nu poate fi subestimata, spune astrologul Angelina Mikhailichenko. Cum va afecta aceasta Luna Noua viata unei persoane, cum sa se comporte si ce este mai bine sa nu faci.

Ce sa nu faci de Luna Noua, pe 1 februarie 2022
Luna Noua este atunci cand Luna, Pamantul si Soarele sunt in linie dreapta. Astfel, partea Lunii, care este orientata spre Pamant in timpul lunii noi, nu este iluminata si nu este accesibila ochiului uman.

Luna noua este inceputul unei noi luni. In plus, se crede ca acesta este o perioada de noi inceputuri si proiecte. Cu toate acestea, la luna noua din februarie 2022, ar trebui sa fii atent. Nu construiti planuri grandioase. La urma urmei, o persoana in aceasta perioada poate sa nu fie obiectiva si, in multe privinte, sa se insele.

Ce nu se poate face absolut in timpul lunii noi din 1 februarie 2022?
Aceasta perioada va fi tensionata si instabila emotional. O persoana poate fi depasita de anxietate si panica. Prin urmare, interdictiile din acest moment sunt urmatoarele:

nu ceda emotiilor, mai ales in luarea unor decizii serioase;

nu va certati si nu intrati in conflict;

nu incepeti afaceri importante si proiecte de anvergura;

nu cumparati articole mari

Astrologii nu recomanda taierea parului in aceasta zi si, in general, sa mergi la un salon de infrumusetare.

Luna Noua este perfecta pentru a va opri si a va regandi valorile si pentru a va ajusta planurile pentru a va indrepta prioritatile.