Horoscop 1 februarie 2022. Ce zodii încep luna cu ghinioane

♈ BERBEC
Luna se mută în Vărsător în această dimineață, punându-vă într-un spațiu intelectual și creativ în timp ce vă treziți din somn. Vei descoperi că creierul tău funcționează la maxim în acest moment, oferindu-ți darul carismei și al spiritului rapid. Frecarea coatelor va veni mai natural acum, așa că încercați să vă puneți în calea oricărei persoane cu care sperați să faceți networking. În această seară, luna nouă se manifestă, cerându-vă să vă stabiliți intenții în jurul locului dvs. în societate. Acum este momentul perfect pentru a te implica în comunitatea ta, mai ales dacă există organizații caritabile de care te simți conectat.

♉ TAUR
Te vei simți clar din punct de vedere mental și gata să abordezi săptămâna de lucru, deoarece Luna în Vărsător luminează sectorul din harta ta care îți guvernează cariera. Găsirea de soluții la orice problemă din cadrul profesiei tale va veni cu ușurință acum, așa că nu te reține atunci când iei inițiativa sau îți articulezi gândurile. Luna nouă din această seară te va inspira să aduci mai multă creativitate în munca ta și, de asemenea, te poți simți atras să înăsprești etica în cadrul companiei tale. Dacă ai puterea de a avea un impact pozitiv asupra muncii tale și a efectului acesteia asupra lumii, asigură-te că începi să împingi lucrurile în această direcție.

♊ GEMENI
Creierul tău va fi atras de neobișnuit astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Vărsător declanșează o dorință de informații noi. Oferă-i minții tale o șansă, cercetând subiecte ciudate la care nu te-ai gândi de obicei. Parcurgerea site-urilor arheologice, științifice sau chiar paranormale te poate ajuta să îți extinzi cunoștințele, făcându-te să te oprești cu uimire în fața universului misterios în care te afli. Nu numai că aceste cunoștințe nou descoperite îți vor umple atât mintea, cât și sufletul, dar vei fi și plin de subiecte interesante pe care să le abordezi la următoarea petrecere de cocktail. Încearcă doar să nu te împiedici în nicio gaură a teoriei conspirației, altfel s-ar putea să nu te mai târăști niciodată afară!

♋ RAC
Încearcă să te ferești de orice persoane sau situații care te frustrează acum, micuțule Rac, sau ai putea sfârși prin a-ți pierde răbdarea. Cu Luna în Vărsător activă în sectorul din harta ta care guvernează transformarea, tentația de a tăia durerea din viața ta va fi reală. Ai putea ajunge la un punct de inflexiune cu acel prieten care te calcă mereu pe nervi, ceea ce te-ar putea determina să pui capăt brusc și rapid relației. Dacă inima îți spune că ceva trebuie să dispară din viața ta, ar trebui să asculți. Încearcă doar să-ți amintești de harul tău, mai ales dacă ești chemat să pui capăt unei relații.

♌ LEU
Dacă ești într-o relație, acum ar fi momentul perfect pentru a agita lucrurile, deoarece Luna în Vărsător activează sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Căutați modalități de a vă surprinde iubitul chiar acum, chiar dacă este vorba doar de un text aburit la prânz. Pentru toți Leii singuri de acolo, încercați să vă apreciați independența chiar acum, îmbrățișând activitățile preferate de petrecere a timpului liber după muncă. Vibrația din această seară vă va încuraja să ieșiți pentru a vă distra. Deci, indiferent de statutul tău de relație, încearcă să aduni un grup de prieteni pentru a bea ceva sau pentru o seară de jocuri.

♍ FECIOARĂ
Libertatea profesională va fi necesară pentru tine acum, dragă Fecioară, mai ales atunci când îți echilibrezi propriul program. Dacă ești nemulțumit de anumite aspecte ale jobului tău, acum ar fi un moment bun să le discuți cu superiorul tău. Comunicarea este esențială pentru a rezolva orice problemă pe care o ai cu munca ta. În caz contrar, ai putea să te împiedici de o dispoziție rebelă. Încearcă să nu te străduiești să încalci protocolul și, în schimb, fă sugestii despre cum ai prefera să lucrezi. Dacă nu ești mulțumit de poziția ta actuală, acum ar fi, de asemenea, un moment excelent pentru a căuta un loc de muncă în altă parte.

♎ BALANȚĂ
Dacă nu ai în prezent un hobby sau un interes special, acum ar fi momentul să cauți unul, deoarece Luna în Vărsător îți luminează a cincea casă. Ego-ul tău va căuta modalități de a-ți stimula latura creativă, ceea ce, în cele din urmă, va contribui la aura și atractivitatea ta. Gândește-te la care sunt ieșirile artistice de care te simți cel mai atras și încearcă-le în mintea ta. Odată ce ți-ai restrâns următoarea aventură creativă, sari pe internet pentru a cerceta de ce vei avea nevoie pentru a începe. Asigură-te doar că urmărești orice cursuri sau materiale pe care trebuie să le procuri, altfel aceste idei vor rămâne pentru totdeauna o fantezie.

♏ SCORPION
Încearcă să aduci neobișnuitul în casa ta astăzi, micuțule Scorpion, deoarece Luna în Vărsător îți cere să agiți lucrurile în plan domestic. Împodobirea spațiului tău cu cristale noi, artă de la magazinul tău local de ciudățenii sau chiar o nouă carte de cafea de masă poate schimba vibrația în moduri în care nici măcar nu ți-ai dat seama că sufletul tău tânjește. Ridică miza în această seară invitând câțiva prieteni la cină, insistând ca fiecare să aducă cu el un subiect unic. Sufrageria se va umple de bucurie în timp ce tu și aliații tăi vă ridicați unii pe alții cu concepte și informații noi.

♐ SĂGETĂTOR
Ești unul dintre cele mai independente și libere semne din grup, dragă Archer, ceea ce reprezintă una dintre cele mai atractive calități ale tale. Cu toate acestea, pofta ta de aventură poate uneori să stea în calea intereselor tale, mai ales dacă de obicei îți pierzi rapid interesul pentru subiecte sau hobby-uri. Încearcă să te reapuci de orice interese speciale pe care le-ai neglijat în ultima vreme, deoarece Luna în Vărsător îți stârnește curiozitatea naturală. Pe plan social, probabil că vei fi în centrul oricăror întâlniri la care participi, chiar dacă acest lucru implică doar o altă zi la birou. Fii deschis și liber cu opiniile tale, dar încearcă să nu diminuezi valoarea modului în care ceilalți văd lucrurile.

♑ CAPRICORN
Oricât de practic ai fi, obiceiurile tale de a cheltui tind să fluctueze, ceea ce te-ar putea aduce în apă fierbinte dacă nu ai un cuib ordonat pus deoparte. Fă-ți puțin timp să te uiți astăzi la contul tău de economii, dragă Capră, pentru a încerca să discerni dacă ești într-o poziție bună în cazul în care ar apărea o cheltuială neașteptată. Caută modalități de a-ți diversifica pușculița, având un buget pentru bani de joacă și bani de urgență. De asemenea, ar trebui să te gândești să îți monetizezi hobby-urile chiar acum, mai ales dacă există o abilitate specifică pe care ai reușit să o stăpânești, dar pe care nu ai încercat niciodată să o valorifici.

♒ VĂRSĂTOR
Dacă te simți plictisit în cadrul vieții tale, acum ar fi momentul să agiți lucrurile, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău. Caută modalități de a provoca schimbări, chiar dacă este vorba doar în cadrul ordinii în care îți organizezi ziua. Fiind unul dintre cei mai creativi membri ai zodiacului, ai tendința de a te plictisi ușor, mai ales dacă viața ta a devenit prea previzibilă. Îmbrățișarea unui nou simț al stilului te poate ajuta să-ți ridici moralul, mai ales dacă îți permite să faci și câteva cumpărături. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a-ți diversifica interesele sau hobby-urile, așa că nu te sfii de niciuna dintre ele.

♓ PEȘTI
Fă-ți timp pentru a-ți hrăni intuiția astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Luna în Vărsător luminează noi căi în psihicul tău. Este în regulă dacă ai nevoie să ridici câțiva pereți și să te liniștești pentru a-ți sorta gândurile și sentimentele, dar încearcă să nu-ți induci sentimente de izolare. Dacă simți că ai nevoie de sprijin emoțional, asigură-te că apelezi la prietenii tăi pentru o cină sau o discuție la telefon. Asigură-te doar că te verifici cu ei și că le pui întrebări despre viața lor, altfel s-ar putea manifesta un dezechilibru energetic în cadrul relației voastre.