Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Cele mai bune zile

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie prezentat de către astrologul Camelia Pătrășcanu. Aflați aici care sunt cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor în această săptămână. Specialistul a oferit explicații pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie cu astrologul Camelia Pătrășcanu
Astrologul a anunțat la Antena 3 că cel mai valoros aspect al săptămânii este Luna Nouă în Vărsător care se formează marți, 1 februarie. Începutul de săptămână vine cu revelații. Aflăm ce nu am făcut bine și cum putem repara. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrologice!

Zodia Berbec
Luni este o zi valoroasă în care primesc anumite clarificări legate de ceea ce au de făcut în legătură cu cariera lor, sau drumul pe care îl au de făcut în viață. Marți apar schimbări radicale de direcție, acești nativi își pot schimba stilul de viață sau filozofia de viață.

Zodia Taur
Taurii primesc informații valoroase în prima zi din această săptămână. Au niște realizări, înțeleg niște lucruri importante despre ei și care este cheia succesului. Marți și miercuri se anunță schimbări de carieră, atribuții sau funcții. Joi și vineri simt nevoia să se consulte cu cineva.

Zodia Gemeni
Nativii zodiei Gemeni primesc informații de la persoane specializate în domeniul lor de activitate. De asemenea se luminează cu privire la anumite câștiguri și la un posibil parteneriat. Marți și miercuri iau hotărâri, își cer drepturile, cer explicații. Spre finalul săptămâni își fac tot felul de calcule.

Zodia Rac
Este foarte posibil ca o discuție pe care au avut-o în urmă cu vreo trei săptămâni să se clarifice abia acum. Se poate ca aceasta să aibă legătură cu partenerul de viață sau cu alte persoane. Marți și miercuri decid dacă merită să continue pe același drum cu cineva. Spre finalul săptămânii se gândesc la o variantă prin care toată lumea să aibă de câștigat.

Zodia Leu
Începutul de săptămână aduce niște date noi profesionale. Pot primi niște rapoarte sau niște cifre care sunt foarte lămuritoare în legătură cu niște investiții sau proiecte. Luna Nouă de marți și chiar și ziua de miercuri poate să îi tulbure foarte tare în legătură cu continuitatea unei colaborări sau cu imaginea lor.

Zodia Fecioară
Fecioarele au idei profesionale foarte creative și îndrăznețe. Găsesc soluții și pun activitatea profesională în altă ecuație. În a doua jumătate a săptămânii
discută mult, cu mult tact și multă delicatețe despre aceste noi viziuni și așezare în grilă a unor planuri și colaborări.

Zodia Balanță
Balanțele primesc date importante despre sănătatea lor, casa și căminul. Pot avea loc discuții în familie, care le vor ajuta să înțeleagă dacă beneficiază de sprijin din partea celor dragi în ceea ce și-au propus să facă. Lună Nouă la mijlocul săptămânii poate aduce o renunțare, la niște lucruri de suflet pe care trebuie să le lase de o parte, să le amâne. În schimb, finalul de săptămână este glorios în plan profesional.

Zodia Scorpion
Se anunță o săptămână intensă pentru nativii zodiei Scorpion, cu multe calcule și strategii. Primesc cifre și date de la contabil, de exemplu, sau pur și simplu află niște lucruri noi care pot să le schimbe toate planurile sau investițiile pe care voiau să le facă. Sfârșitul de săptămână vine cu muncă organizată.

Zodia Săgetător
Sănătatea lor și grija pentru propria lor stare de bine sau propriile lor interese este foarte subliniată luni. Marți și miercuri pot schimba niște planuri, niște gânduri, sau proiecte. Joi și vineri se consultă cu familia, au nevoie să stea să își adune gândurile ca în weekend să fie în formă.

Zodia Capricorn
Acești nativi află foarte multe lucruri despre ei, decizii pe care le-au luat, atitudini pe care le-au adoptat față de persoane și activități și se lămuresc dacă au avut sau nu dreptate. Marți și miercuri pot lua alte hotărâri în legătură cu afacerile, cu banii. Finalul de săptămână pentru Capricorni va fi minunat.

Zodia Vărsător
Ziua de luni aduce niște revelații, poate cineva le împărtășește ceva, le explică anumite situații. Marți și miercuri, pun în altă cheie propria lor persoană, se lămuresc cum i-au văzut alții. În zilele de joi și vineri pot avea loc discuții foarte sincere și lămuritoare cu membrii familiei sau cu alte persoane și asta este spre sporul lor.

Zodia Pești
Ziua de luni aduce sfaturi bune, cerute sau necerute, pur și simplu primesc niște informații care sunt lămuritoare pentru ei acum. Marți și miercuri se adună, își recunosc poate greșelile sau că nu pot ajuta, nu pot fi lângă anumite persoane sau în anumite combinații și activități. Finalul de săptămână, joi și vineri, le readuce încrederea în propriile forțe.