Horoscop februarie, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre ce aduce luna februarie pentru cele 12 semne zodiacale.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Veşti excelente pentru nativii din zodia Berbec. Sunt şanse numai bune pe plan emoţional. Foarte multe doamne din zodia Berbec sunt gata să intre într-o relaţie nouă, dar să uite sentimentele mai vechi care au legat-o într-o relaţie plictisitoare. Vor trebui să facă o schimbare majoră, atât în relaţionare, cât şi în alimentaţie şi stil de viaţă. Berbecuţele vor căuta. Vor avea tendinţa să iasă undeva la întâmpinarea oportunităţilor.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Este prima zodie cu nişte favorizări mai deosebite. În luna ianuarie a început să demareze lucrurile. Februarie îi va aduce dragoste, noroc şi putere decizională. Nu se mai gândesc la sentimente, ci acţionează obiectiv în interesul lor. Când vine vorba de relaţii, astrele îi garantează succesul. Este o lună a deciziilor pentru Tauri. Să încerce să găsească un echilibru la locul de muncă.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Vor avea parte de multe oportunităţi pe plan personal. Astrele se aliniază şi îi ajută să-şi pună planurile în aplicare în luna februarie 2022. Vor face tot ce le stă în putinţă să scape de relaţiile toxice care nu îi lasă să evolueze. Să nu se lase duşi de daruri. Pentru Gemeni, luna februarie este mâine. Să aibă grijă de persoanele dragi. Familia le va fi mereu sprijin, indiferent de ce nevoi vor avea.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Februarie debutează cu mici probleme pe plan personal, dar care se vor rezolva în a doua jumătate a lunii. Grupurile de prieteni încep să se schimbe. Nu vor la fi aceleaşi ca pe vremuri. Începe un trial. Racul este convins că sunt foarte mulţi prieteni, care nu mai au ce căuta în viaţa lui. Face curăţenie în cercul de prieteni, mai ales în acele persoane care sunt toxice. Personalitatea îi va ajuta în a doua jumătate a lunii să-şi întâlnească alesul, mai ales pentru cei care nu sunt într-o relaţie.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Februarie aduce mai multe sfaturi din punct de vedere personal şi profesional. În prima parte a lunii, nativii vor fi puţin afectaţi în plan personal. Astrele spun că nu este o perioadă prea bună pentru tranzacţii de orice fel. Ar fi de preferat să lase pentru luna următoare. Trebuie să cântărească foarte bine toate deciziile, inclusiv cele cu partenerul. Nu trebuie să se lase influenţaţi de către nimeni.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Luna februarie aduce nativiilor Fecioară modalităţi noi de a-şi dezvolta relaţii armonioase. Relaţiile armonioase le vor dezvolta mai mult cu persoanele de sex opus. Ele au o predilecţie pentru cei răniţi. Mămicile răniţilor ele sunt. Acum, dacă sunt singure şi vor să intre într-o relaţie, este perioada perfectă de a face acest lucru. Este pentru prima oară când Fecioarele îşi neglijează treburile de la muncă, pentru a se concentra pe relaţii. Este o lună cu magie. Pot cere orice.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţele sunt aduse în luna februarie mai aproape de prietenii dragi, pe care nu i-au mai văzut de multă vreme. Balanţele mai pun talerele pe spinare şi mai pleacă puţin. Acum este momentul pentru cei care încă nu s-au aşezat la casa lor să întemeieze un cămin şi să ceară partenera în căsătorie. Dacă sunt în tensiuni de mai mulţi ani, este luna decizională pentru a lua o hotărâre în acest sens.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Încep să-și pună ordine în viață. Dacă reușesc să facă tot ce-și propun până la jumătatea lunii, vor avea suficientă energie cât să continue în acest ritm alert. Totul depinde de faptul că nu doresc să se lase duși de val. Pun piciorul în prag.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de foarte multe schimbări importante. Acest lucru îi poate debusola. Este prima lună în care Săgetătorul va folosi arta manipulări. Este cazul să-și acorde mai multă îngrijire. Să facă ceva și pentru persoana de lângă ei. E timpul să facă mai multe lucruri pozitive.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Are decizii cu greutate de luat în viața personală. Vrând de vrând, trebuie să decidă. Oamenii toxici îi vor lua la întrebări. Faptul că acesta vrea să se debaraseze de acești oameni toxici, le ridică semn de întrebare. Ar trebui să ia o decizie importantă pe care nu au luat-o în luna decembrie. Să se întoarcă în timp și să vadă despre ce e vorba.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii vor să scape de tot ceea ce le face rău. Vor să schimbe viitorul. Trebuie să-și pună ordine în gânduri. Au nevoie de un lider, care să-i conducă. Să le dea sugestii. Trebuie să scape de gândurile negative.

Ce aduce luna februarie zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

În luna februarie, Peștii trebuie să învețe să ceară ajutorul. Nimeni nu s-a învățat puternic. Sfatul pentru luna februarie este să aleagă cu inima și cu mintea.

În funcție de ce a făcut fiecare anul trecut, a rămas cu o datorie karmică. Dacă nu și-au achitat-o până pe 31 decembrie, luna februarie va trage linie. Nu există cale de mijloc”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.