Rune Mihai Voropchievici 31 ianuarie-5 februarie 2022. Vise împlinite pentru aceste zodii

Astrologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru săptămâna care urmează. Primele zile din februarie aduc surprize mari pentru majoritatea zodiilor! Iată ce ți-au rezervat astrele și la ce este bine să fii atent săptămâna viitoare!

Rune Mihai Voropchievici 31 ianuarie-5 februarie 2022
Berbec

Pe berbeci îi așteaptă ceva nou, în special pe plan sentimental. Focul dragostei pune stăpânire pe ei.

Taur

Taurii se pregătesc cu siguranță de o vacanță neașteptată. A venit momentul să își facă bagajele și să se destindă puțin.

Gemeni

Pentru Gemeni se anunță o schimbare mare: poate fi vrba despr elocul de muncă sau chiar despre casă. Oricum ar fi, trebuie să fie pregătiți de ceva măreț.

Rac

Racii trebuie să se relaxeze și să mai uite de griji. Vor sta foare bine cu sănătaea în săptămâna care urmează.

Leu

A vneit momentul reconcilierii pentru acești nativi. Dacă sunt certați cu cineva, sau supărați pe o persoană apropiată trebuie să comunice și să rezolve problema în aceste zile.

Fecioară

Fecioarele se gândescla o persoană dragă care le împărtășește dragostea. Nu este exclus să primească un cadou frumos.

Balanță

Balanțele nu o duc prea bine săptămâna aceasta. Se pregătesc pentru o bătălie și trebuie să știe că, în final, succesul va fi totuși de partea lor. Așadar stresul nu își are locul în viața lor acum.

Scoprion

Scorpionii își revin spectaculos pe absolut toate planurile și vor avea o perioadă extrem de înfloritoare, care îi va pune pe picioare.

Săgetător

Visele lor se împlinesc în scurt timp. Au parte de o perioadă plină de belșug, car ele aduce bucurie și satisfacție maximă.

Capricorn

Au foarte multe oportunități de care trebuie să profite. O schimbare uluitoare vine în viața lor mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Este ceva benefic!

Vărsător

Vărsătorii ar face bine să aibă mai multă răbdare și să se nu se joace cu destinul.

Pești

Au nevoie de putere să depășească zilele care urmează, dar în final rezultatul săptămânii va fi unul satisfăcător. Este momentul să nu se mai joace atât de mult!

Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.