Andra, cadou special pentru Cătălin Măruță de ziua lui. „În loc de tort, i-am pregătit”

Cătălin Măruță și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a dorit să marcheze acest moment deosebit din viața lor de familie printr-o surpriză pe măsură. Pe lângă cuvintele frumoase și pline de dragoste pe care i le-a adresat, artista a avut un cadou special pentru bărbatul lângă care și-a întemeiat o familie.

Andra, cadou special pentru Cătălin Măruță de ziua lui. „În loc de tort, i-am pregătit”
Cătălin Măruță se numără printre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țara noastră, motiv pentru care s-a bucurat mereu de dragostea publicului. Emisiunea sa de la Pro TV este mereu urmărită cu interes, iar spectatorii trăiesc alături de el momentele importante pe care alege să le împărtășească cu ei.

Ziua de 27 ianuarie a fost una într-adevăr specială pentru el, deoarece și-a sărbătorit cea de-a 44 aniversare. Cu toate că a fost pe platourile de filmare, Cătălin a avut parte de numeroase urări, undele dintre ele chiar în direct de la invitații săi. Dintre toate însă, cel mai emoționant mesaj a venit din partea soției sale, Andra, care și-a exprimat sentimentele în mediul online.

„La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc!”, a scris Andra Măruță.

Artista nu s-a oprit însă aici cu gesturile deosebite, ci i-a făcut partenerului său un cadou deosebit. Cum cel mai bine reușește să se exprime prin intermediul muzicii, i-a dedicat lui Cătălin Măruță ultima melodie pe care a lansat-o. De ajutor i-au fost și Mihai și Elwira Petre, care au fost protagoniștii videoclipului deosebit.

„În loc de tort, i-am pregătit lui Cătălin un videoclip de ziua lui! (…) Un cuplu care comunică pe scenă, în pași de dans, dar și în viața de zi cu zi, dincolo de cuvinte: Elwira și Mihai Petre. ❤️ Ei sunt protagoniștii videoclipului”, a mai dezvăluit artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Cătălin și Andra Măruță au lăsat mereu cu succes impresia că formează o familie perfectă, mai ales că niciodată nu au fost implicați în conflicte sau scandaluri în presă. În realitate însă, artista a mărturisit că mariajul lor este ca oricare altul, iar conflictele sunt și ele la ordinea zilei.

După 15 ani împreună, au reușit să găsească o formulă în care funcționează perfect, iar dragostea nu lipsește din casa lor. Știu să fie iubiți, prieteni și parteneri de viață, așadar depășesc împreună orice problemă li s-ar ivi în cale.

„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire.

Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!„, a declarat Andra pentru Viva.ro.