Acum s-a aflat de ce boală suferea bunica lui Mario și de ce a decis să-și ucidă nepotul. Băiatul avea cinci ani

Un caz șocant a avut loc în Anglia. O familie de români este răpusă de durere, după ce fiul lor a fost ucis de bunică. Mario avea cinci ani și a fost înjunghiat. Se pare că bunica suferea de o boală gravă.

David-Mario a fost ucis chiar de ziua lui de naștere. Băiatul a murit, în urmă cu o zi, în apartamentul în care locuia alături de părinți. Mama și tatăl lui se aflau la muncă, iar el era în grija bunicii.

Oamenii aveau mare încredere în femeie, așa că i-au lăsat nepotul în grijă și au mers la serviciu. Când s-au întors, au avut parte de șocul vieții.

Mario a fost ucis de bunica sa

Copilul a fost găsit cu o rană produsă prin înjunnghiere, iar principalul suspect în ceea ce privește crima odioasă e chiar bunica sa. Se crede că aceasta ar fi fost bolnavă mintală și ar fi recurs la gestul necugetat imediat după ce părinții copilului au plecat la muncă.

Imediat la fața locului a venit ambulanța și poliția. Medicii au început manevrele de resuscitare la fața locului, însă pentru copilul de cinci ani nu s-a mai putut face nimic.

Minorul a decedat în brațele cadrelor medicale în timp ce se chinuiau să-i salveze viața. Bunica copilului a fost imediat reținută de către oamenii legii, fiind principala suspectă a morții băiatului. Ea a fost arestată și urmează să fie audiată în acest caz.

Vecinii și apropiații femeii au declarat că era o femeie foarte liniștită și nu dădea semne că ar avea probleme mintale. Unul dintre vecini mai spune că a auzit zgomote și țipete înainte ca poliția să ajungă la domiciliu.

Femeia a fost arestată, iar părinții copilului se pregătesc să-l ducă pe ultimul drum. Cei doi sunt devastați de durere și nu-și revin din șoc.

„Zâmbea mereu de când se trezea și până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, au mărturisit părinții lui Mario.

Întreaga comunitate este șocată de gestul oripilant. Micuțul este plâns pe rețelele de socializare unde internauții afirmă că era un băiat foarte isteț, cuminte și zâmbea mereu, însă nimeni nu înțelege de ce bunica ar fi făcut gestul șocant.