Zodiile care vor avea un an perfect. Mihai Voropchievici anunță un 2022 de vis pentru unii nativi

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi și numerologi de la noi din țară. Previziunile specialistului sunt printre cele mai reale și stabile. Voropchievici ne-a vorbit acum despre anul 2022 și zodiile pentru care va fi unulcu adevărat remarcabil.

Zodiile cu succes în 2022
Fiecare semn zodiacal va avea norocul său în 2022, dar despre unii nativi se spune că vor avea un an cu totul special. Mihai Voropchievici a vorbit despre zodiile care vor avea parte numai de reușite și vor ajunge acolo unde și-au propus.

Nativii zodiei Capricorn nu au de ce să se plângă, pentru că totul va merge ca pe roate. Această zodie se află sub aura protectoare a Universului și astrele s-au aliniat pentru ea, așa că totul îi va merge perfect.

Vezi și: Horoscop pentru acest an. Zodiile ce își vor schimba cursul vieții

Vor învăța lucruri noi, vor ajunge să facă lucruri de care nici măcar nu știau că sunt capabili, iar asta le va aduce un plus de bani. Superiorii vor vedea cât de bine au ajuns și îi vor răsplăti. Mihai Voropchievici le recomandă să își găsească puțin timp și pentru pasiunile lor și să nu uite de distracție.

”Zona de bani este prin munca inteligentă. Va trebui să învețe lucruri noi. Mai trebuie să te și distrezi”, spune numerologul.

Vărsătorii sunt cei care nu trebuie să aibă niciun fel de teamă în noul an, pentru că totul le va merge așa cum și-au propus sau poate chiar mai bine. Vor sta foarte bine la capitolul bani și vor ajunge să își permită lucruri la care până acum nici măcar nu visau. Vărsătorii trebuie, însă, să învețe să accepte în viața lor și provocările și să nu mai aleagă mereu calea ușoară.

”Vărsătorii au niște reguli de stabilit în legătură cu banii. Intră în casa a doua a banilor chiar de la 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie. Anul acesta poate fi o fereastră perfectă dacă accepți noutatea în viața ta”, mai spune numerologul.

Cine va avea un an bun
Și Peștii sunt printre norocoșii anului 2022, care vor avea parte de mari reușite mai ales la locul de muncă. Veniturile lor vor crește considerabil în următoarea perioadă și norocul va fi mereu de partea nativilor. Chiar dacă începutul va fi destul de greu, vor ajunge să vadă cât de bine le merge.

”Anul 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani. Peștii au noroc. Aceștia folosesc banii pentru nevoile uzuale, se anunță și o creștere de salariu”, a declarat numerologul.