Gabriela Cristea și Tavi Clonda, opt ani de relație. Cum arătau la începutul poveștii de iubire

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din țară. Cei doi au fost foarte criticați la începutul relației pentru diferența de vârstă, dar nu le-a păsat și s-au iubit mai mult. Acum, au ajuns la 8 ani de relație.

Cum arătau Tavi și Gabriela la începutul relației
Tavi și Gabriela trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au fost foarte criticați la început și s-au ascuns o vreme de ochii lumii, dar apoi și-au trăit iubirea în liniște. Au ajuns acum la opt ani de relație și sunt foarte mândri de tot ce au realizat.

Gabriela și Tavi s-au căsătorit, au împreună două fetițe minunate si se pot considera doi oameni Fericiți si împliniți din toate punctele de vedere. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri și lasă impresia că totul merge perfect în familia lor.

Pentru că este activă în mediul online și preferă să își țină prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lor, Gabriela a ales să publice ceva special cu ocazia aniversării sale si a lui Tavi. Astfel, a pus în mediul online o imagine cu ei de la începutul relației, pentru a arăta cât de mult s-au schimbat de atunci.

Gabriela a scris alături un mesaj extrem de emoționant, prin care a explicat că relația lor a evoluat frumos și a ajuns într-un punct de care este foarte mândră.

„8 ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți…când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp.”, a scris Gabriela Cristea.

Cum s-au cunoscut Gabriela și Tavi
Gabriela și Tavi se iubesc deja de 8 ani și relația lor este una serioasă. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ea era prezentatoare la Te vreau lângă mine. Gabriela mereu s-a simțit atrasă de Tavi, dar nu se gândea că vor ajunge să fie impreuna.

Cei doi au început să vorbească mai mult, iar Tavi a fost cel care a făcut primul pas. Relația lor a evoluat rapid, s-au îndrăgostit nebunește și asa au decis să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.