Horoscop DUMINICĂ, 23 ianuarie 2022. Zodia care va avea parte de rivalități și tensiuni

Horoscop 23 ianuarie 2022. Încheiem weekendul cu sfat: distraţi-vă. Astrele ne recomandă să punem accent azi pe lucrurile care ne fac fericiţi şi să lăsăm jobul sau alte activităţi plictisitoare la o parte.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Berbec

BERBECII tind să fie critici, poate chiar trebuie să îşi spună părerea cu privire la cineva. Încercaţi să fiţi diplomaţi, obiectivi şi să nu spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că vă poate dăuna pe viitor.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Taur

Egoişti şi încăpăţânaţi. Aşa vor fi azi TAURII, care dacă nu îşi aleg cu atenţie cuvintele, i-ar putea marca pe cei din jur.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Gemeni

GEMENII s-ar putea să caute ceartă din orice. În raport cu cei dragi, ar trebui să comunicaţi eficient sau să vă demonstraţi sentimentele prin fapte şi să lăsaţi vorbele pentru altă zi.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Rac

Nativii RAC s-ar putea simţi epuizaţi din cauza jobului şi a dorinţei de a face totul perfect. Este un moment bun să vă odihniţi ca să vă încărcaţi bateriile.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Leu

LEII ar trebui să spună NU speculaţiilor financiare de orice timp. În conversaţiile cu cei dragi, s-ar putea să atrageţi critici, aşa că aveţi grijă.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Fecioară

FECIOARELE sunt extrem de conştincioase şi în weekend. Voi decideţi cât de mult din timpul vostru merită locul de muncă, aşa că să nu vă plângeţi dacă veţi fi epuizaţi.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Balanță

Astăzi BALANŢELOR le lipseşte diplomaţia, aşa că este posibil să existe discuţii aprinse, indiferent de cercul în care vă învârtiţi.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Scorpion

Pe SCORPIONI nu îi pasionează nimic şi nimeni. Au o lipsă de interes amplificată, aşa că se vor retrage de unii singuri.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Săgetător

SĂGETĂTORII tind să fie uşor agresivi în planificarea obiectivelor de viitor. Aveţi, însă, susţinerea prietenilor şi a partenerul de viaţă.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Capricorn

Nativii CAPRICORN trebuie să aibă grijă la conexiunile pe care le pot crea azi. Tind să fie dizarmonice, aşa că nu riscaţi prea mult.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Vărsător

VĂRĂSĂTORII au şi ei parte de relaţii tensionate şi rivalităţi, pornite de la atitudinea lor. Mai multă încredere în cei din jur, în special în persoana iubită va calma unele situaţii.

Horoscop 23 ianuarie 2022 Pești

Iar PEŞTII sunt şi ei predispuşi la conflicte, dar pot şi soluţiona certurile în această zi. Pe plan financiar, s-ar putea să nu câştigaţi banii la care speraţi, dar păstraţivă calmul.